Synttärikortti 9-vuotiaalle askartelijalle. Muutama viikko sitten oli "pakko" käydä ostamassa ihanaa cupcake-kangasta kaupunkimme vanhasta kangaskaupasta, leikkasin pienen nurkan itselleni ja vein loppupalan kortin saajalle, hän kun aina silloin tällöin myös innostuu ompelemaan;)

Visio tulevasta kortista oli aivan selvä, mutta toteutus sitten taas, yllätys yllätys, ontui. Leikkasin saumanvaroilla yhden sopivanvärisen muffinin irti kankaasta , saksin vähän ylimääräistä pois nurkista ja koetin Tacky Gluella liimailla korttipohjaan kiinnittämääni Pinkpaisleyn aluspaperiin pohjasta ja reunoista kiinni. Kuivumisen jälkeen täyttelin leivonnaista vanulla ja sitten koetin (huonolla menestyksellä) liimailla yläosan kiinni niin, että sydänkoriste olisi jäänyt näkyviin.Lisäsin sydämen päälle numeron ja ylle lentelemään perhosen, jotka molemmat sivelin Tattered Angelsin Glimmer Glamia, ihanaa kimalletta! Vahvistin vähän paperin lippusiimoja ja kirjoitin niihin onnittelut. Kuvan ottamisen jälkeen laitoin korttiin vielä synttärisankarin nimen.

Tässäpä minun pinkin ja turkoosin sävyttämä korttini P*skarteluhaasteeseen.Alkaa mökkiranta ja maat sielläpäin näyttää houkuttelevalta, mutta on näitä eläkeläisen kiireitä vielä kaupungissa niin paljon, että saa muutto vieläkin vähän odottaa. Kerran sinä aikana, kun mökki on meillä ollut, on keväällä ollut vesi näin korkealla, viimeksi käydessä oli vielä tuuli ja loiskutteli kaikki vedet laiturin päältä. On onneksi tiukasti vielä paikallaan, kun on tehty rautakiskojen päälle. Venetelan kiinnityksen varmistin ankkurilla;)Taas kerran lähtivät jäät etelätuulella, joilloin kaikki irronnut kaisla ajautuu meidän rantaan, ainakin sille tuntuu. Tuon punaisen koussikan viereltä tavallisesti pulahdan uimaan, mutta "jotain tarttis tehrä" vielä sitä ennen. Jotain kyllä tapahtuikin, kun vanhempi vävy kävi pyörähtämässä mökillä perjantaina, mylläsi puutarhajyrsimellä kasvimaan ja leikkasi rannan Terijoen salavat metrisiksi kannoiksi, pilkkoi rangat pienemmikis ja kasasi hennommista oksista komean "juhannuskokon", milloin nyt sitten saadaankaan se poltetuksi. SUURKIITOS!!!

Otin eilen etuoton äitienpäivään, kun kävin naapurin kanssa Eino Grönin äitienpäiväkonsertissa eilen illalla, kyllä oli mukavaa kuultavaa ja hän oli valinnut esitettäväkseen kauniita lauluja. Tänään sitten jatketaan juhlintaa koko perhekunnan kanssa tuolla synttäreillä, ei tarvitse minun nähdä mitään vaivaa ja näen kaikki minulle rakkaat samalla kertaa, aika kätevää, eikö vain!!!?

Hyvää Äitienpäivää kaikille äideille!