Leilan korttihaaste #122 kesäajalle oli tehdä kortti jostakin laulusta. Heti silloin alkukesästä päätin koettaa tuota laulusta Kaksi vanhaa puuta, se soi senverran tiuhaan päässäni ja kovasti siitä myös pidän. Oikean leimasimen löysin vasta Intohimona askartelu- tapahtumasta ja sitä olettekin jo päässeet korteissani ihailemaan. Tässä n:s yritelmä lauluun, mutta ei oikein tyydytä enkä osannut vielä tehdä loppuun, kun en tiedä, millaisessa tilanteessa korttia käytän.

Kaksi vanhaa puuta sateen pieksämää jne. Sateen koetin tehdä Jehkottaren ohjeen mukaan hammasharjalla, mutta en siihenkään ole tyytyväinen. Puut leimasin ensin Versamarkin ja värin seoksella ja lisäsin päälle kirkasta kohojauhetta.

Toinen lempilaulu, jonka sanoihin sopivan leimasin sain Taru-tyttäreltäni, on Anna mulle tähtitaivas, anna ilo elämään, tuo Katri-Helenan upea laulu. Koska niin mielelläni tilaisuuden tullen tähtiin tähyilen, tuli tämä tyttären Cornish Heritagelta tilaama tausta aivan nappiin, KIITOS! Leimasin VersaMarkilla ja laitoin valkeaa kohojauhetta sekä päälle yritin vielä lisätä sinikimaltavaa jauhetta, se vain ei oikein tarttunut (kotona olisi ollut näitä valmiiksi sekoitettuna). Onnea-tekstin tein sitten sillä sinikimalteisella jauheella kokonaan.

Vähän lähikuvaa, vaikka ei näissä se ihana kimallus näykään.

Mokkirannassa ehti vielä ennen kaupunkiin lähtöäni vierailla nelihenkinen joutsenperhe, jotenkin onnistuin heidät kuvaamaan ikkunan läpi. Upeita ovat!