Olimme Taru-tyttären kanssa Korttitalkooissa Raumalla. Tiivis ja ihana viikonloppu askarrellen mukavassa seurassa hyvin huollettuna, voisiko mukavampaa olla???

Suurkiitos vielä tehokolmikolle hyvistä järjetelyista ja keittiöavulle myös, häntä en huomannut kuvata.

Pari korttia sain valmiiksi, valokuvakehyksestä tuli mieluinen ja laatikkokin oman näkölinen. Tässä kuvat korteista:

Viime viikon olin luvannut olla lastenhoitajana tyttären luona, mutta piti siitä vähän laistaa, kun äidille osui terveyskeskuslääkärin aika ja halusin mennä sinne mukaan. Jatkoin sitten vähän maanantaina ja paikkasin toivottavasti vajeen.

Viikonloppuna oli matsävuoro, vähän löysin puolukoita, mutta ovat toiset jo tainneet ne raakoina riipiä, pitää etsiä uusia paikkoja. Suppilovahveroita löysin kuitenkin lauantaina 20 litraa ja sunnuntainakin noin 10 litraa, joten askaretta niidenkin parissa on riittänyt. Tässä lauantain saalista, lampaankäävät jo paistettuna.

Tänään olin vuorostaan pojan perheessä nuorempien lasten kanssa touhuamassa. Olen myös aloittanut syksyn liikunnat, kaksi kertaa viikossa reilu tunti ohjattua kuntosaliharjoittelua. Löytyi joitain lihaksia, joita en ole hoksannut varmaan kkoskaan käyttää, mutta ehkä ne eivät enää joulukuussa kehtaa tulla yhtä kipeiksi.

Hyvää syksyn jatkoa!