Kiitos, Pipaiita, mukavasta askarteluiltapäivästä! Oli mukava turista ja ihailla sekä testata toinen toistemme tavaroita, vaikkei siellä teillä valmista korttia tullutkaan. Taidan olla sellainen yksinäinen pipertäjä sitten kuitenkin.

Onneksi ennen kylään lähtöä muistin käyttää päivänvaloa hyväksi ja kuvasin eilen valmistuneet kortit. Vaikka ikkunan edessä kuvia otin, en silti ole laatuun tyytyväinen, mutta tuli mitä tuli.

Leimailutaivaan tämänkertainen haaste oli käyttää Perfect Pearlseja ja siksi niin hauska, että kun niitä juuri pariin korttiin käytin, muistelin, että ovat ensimmäisestä askartelutapahtumasta hankitut varsinaiset askartelutarvikkeet, silloin ei vielä Askartelupuoti Piialla ollut edes myymälää vaan oli vasta suunnitteilla. Käytin tällä kertaa hopeanväristä jauhetta veteen sekoitettuna ja siveltimellä tein vihreään korttiin nuo kukkaset, joiden keskelle sitten laitoin timantit. Siniseen korttiin taas leimasin pohjaksi lumihiutaleita samalla seoksella, kortin kiiltoa en saanut kuvattua muuta kuin salamalla, mutta silloin ei leimakuva näy lainkaan.

Tähän kortiin tein joulun vihreistä jämäsuikaleista Aijan StampARTic-ohjeen mukaan kukan, väritin liuskojen toiset reunat hopeaseoksella ennen kiinnittämistä.

This simple card I made for ABC Christmas Challenge, letter A like an Angel. This challenge may help with the chaos next December, so I hope, anyway.

Ja sitten jotain vähän pakkaamaan, että ehdin aamulla saada itseni ajoissa liikkeelle, ajattelin käydä tiistaina päiväkävelyllä Tukholmassa ja kokeilla vuosikausiin ensimmäistä kertaa junakyytiä, jos ne nyt sitten kulkevat. Voi olla, että tarttuu jotakin kasseihin Pandurosta, Ljunggrenilta tai Skapa Hobbysta, kerron sitten;)