Haasteen ohjeena oli "kolme kukkaa, kaksi niittiä ja sydän", mutta minulle nuo niitit tuottivat ongelmia (nitoja teillä tietymättömillä, ehkä tyttären huushollissa), joten käytin niiden sijaan haaraNIITTEJÄ. Ystävänpäiväkorteiksi nämä molemmat tein.

Ensin yksinkertainen sommitelma, jonka haaraniiteiksi kuitenkin ajatuksissani laitoin sydämet, joten niitä tuli liikaa. Korttipohjaksi nuuttasin alunperin A6-kokoisesta neliön ja etusivuun kiinnitin kuvioleikkurilla tehdyn kaitaleen.

Kaitaleen keskelle kuvioleikkurilla leikattu kaunis sydän (olin tänään aamupäivän mummottelemassa Taru-tyttären luona) ja kolme kukkaa, joiden keskustoihin vihonviimein muistin käyttää edelliseltä Tukholmanreissulta ostettuja koristeita, timantit päälle. Sydänhaaraniitit ja tekstistickerit Tiimarikamaa.

Leimailutaivaasta oli pakko ostaa tämä Red Hat Mamas-leimasin ja sillä tein ystävänpäiväkortit kahdelle ystävättärelleni. Ensimmäinen P*skarteluhaasteeseen, toiseen sitten kokeilin Leimailutaivaan feikkiakvarellia, mutta värittelin kuvaa vesivärikynillä ja sääiliösiveltimellä.

Tälle kuvalle laitoin kullanvärisen leikkurilla leikatun suikaleen ja samasta tarrapaperista leikkasin pari rusettia, joiden keskelle laitoin turkoosit haaraniitit, niihin olisin tosi mieluusti laittanut tavalliset niitit. Sydän on lehtiöstä, jonka löysin Heinolan kahvipysähdyksellä. Väreihin sopivat kukat leidien alle ja näin haasteen mukainen kortti ystävälle valmis!

Lopuksi siis feikkiakvarellikortti, siihen perhoset ja sudenkorennot tein  feikkaamalla vasempaan laitaan ja leidit oikeaan, vieläkin enemmän vettä olisin voinut käyttää ja Antique linen-väri oli turhan vaalea.  Kortin ylälaitaan tein tyttären kauniilla reunaleikkurilla perhosrivin ja kohotettuani siipiä sivelin niitä vähän kullanvärisellä leimasintyynyllä. Alareunaan lisäsin vielä paperinaruun Leimailutaivaasta ostamani perhosen! Vastaanottaja jo kiitti hauskasta kortista.