Jo kaksi viikkoa siitä, kun istuin lentokoneessa paluumatkalla Suomeen, mutta kiirettä on pitänyt. Kolmet synttärit, ristiäiset, parin päivän reissu äidin luona ja parit messut sekä oman työpaikan eläkeläisten kahvit tähän mennessä jo on ehditty sekä tietenkin kaksi espanjankurssikertaa, aika täydet viikot siis.

En ole edes ehtinyt katsoa, mitä haasteita olisi, joten mennään ihan vain omapäisillä korteilla ja aloitetaan 7-vuotiskortista ja juhlien kakusta.

Onneksi tein ennen matkalle lähtöä näitä lintuhäkkejä valmiiksi, joten aika pienellä vaivalla sain kortin. Leimasin Tim Holtzin linnun oksalleen valmiiksi glimmer misteillä suihkutetulle kartongille ja vain vähän lisäsin väriä sekä leikkasin irti, jotta sain aseteltua häkin sisään. Pohjapaperi on Teneriffalta talteen otetusta Folk Fest esitteestä, aivan ihanaa! Samaisella mallilla tein myös siskon miehelle onnittelukortin, en vain muistanut sitä kuvata:(

Pojan perheessä on muodostunut tavaksi, että poika tekee kakut lasten synttäreille. Tällä kertaa 7-vuotias sankari oli sanonut haluavansa jonkun hahmokakun, mutta aiheen tuli olla yllätys. Niinpä isi sitten oli yötä myöten vääntänyt Angry Birds-hahmoja kakkuun marsipaanista ja aika pian asettelun jälkeen toimivat hahmot esikuviensa mukaisesti ja kaaos oli valmis:

Käden taidot ilmenevät perheeni jäsenissä kussakin omalla tavallaan, aivan upea oli tämäkin tuotos ja maistui myöskin hyvälle! Kynttilöiden lisäämisen  ja sytyttämisen jälkeen oli sankari valmis puhaltamaan.

Koetan saada jotakin tolkkua niistä reilusta 1300 kuvasta, jotka neljän viikon aikana aivan mahtavalla ja monipuolisella reissullani otin, ennenkuin muutaman kuvista koetan julkaista täällä. Ennen sitä varmaan ehdin vielä kasteesta postata.

Ihanaa aurinkoista kevättä teille kaikille!