Magnoliahaaste on jäämässä kesälomalle, siksi tein tästä kivasta mallista kaksi korttia. Kuvasin ne ulkona ja laitoin rekvisiitaksi laivalta ostamani "virallisen" hääsuklaarasian (Pandan tekemän), koska se sopii varsinkin tähän 3-vuotiskorttiin

Taustapaperin ostin Teneriffalta muutaman muun kanssa, mutta enpä ole tullut näitä käyttäneeksi aiemmin;) Nyt väritin tämän ihanan Tildan kuvaan sopivilla väreillä, Käytin vanhaa vihreää perhosnauhaa ja ricracnauhaa, tekstiksi vihreä ympyrä päivänsankarille. Alanurkan koristeiksi vihreitä gemejä luultavasti Pandurosta ja ylänurkkaan perhosia, joista keskimmäisen ostin muistaakseni ScapaHobbysta. Niistä lähikuvaa:

Helsingistä risteilyltä Kouvolan kautta kotiinpäin ajaessamme minulle soitti rakas ystäväni, kyseli minulta "ammattilaiselta" neuvoa, aloitti puhelun sanoin: "sinullahan oli jalka kaksi kertaa samana vuonna paketissa?". Hänellä oli viime syksynä vasen käsi paketissa ja nyt oli saanut kipsin oikeaan käteen:( Muistin heti, että minulla on leimattuna Tilda kipsi kädessä.) Siispä korttia tekemään, mutta en halunnut käyttää kovin iloisia värejä ja kortista tuli pliisu. Papereiksi käytin samettikoristeisia papereita Tukholmasta ostamastani lehtiöstä ja keskelle tyttären stanssilla leikattua boordia, jonka kiinnitin Xyronilla, löytyi jostakin kätköstä, jossa ollut vuosia;) Laitoin Tildan istumaan halolle, vaikkei ystäväni nyt lautoihin kompastunutkaan.

Tässä yläkulman perhosista keskimmäisen sain tyttäreltäni, joka oli minun reissatessani leikannut kauniilla stanssillaan minullekin perhosia valmiiksi, KIITOS! We can do it!- teksti on Domestic woman-paperikosta. Kuvasta katsoin, että pitää vielä vähän typistää tuota sydänpunchinellaa alhaalta, näyttää niin hassulta tuollaisenaan kukkien alla.

Perhosiin ja kukkiin olen molempiin kortteihin lisännyt Sticklesin Star dustia.

Tässä jo osia ostoksistani näkyikin, vielä lähes kaikki yhdesä kuvassa ja vain Pandurosta ja Scapa-Hobbysta tällä kertaa vähän ostoksia tein, papereita ja koristeita lähinnä. Magnolia Ink- lehden ostin ja pari Papperallan kortti-kuorisettiä, vaikka kurssimuutoksen myötä eivät enää niin edullisia olekaan, Niin, ja Claes Ohlssonilta "leivinpaperia".

Tätä kirjoittaessani katselen lähetystä Tukholmasta, jossa tänään valmistaudutaan häihin konsertissa. Kuninkaanlinnan eteen oli jo alkuviikosta tehty upeita kukkalaitteita ja monta isoa juhannussalkoa, samoin siellä oli paljon ylimääräisiä telttoja, ehkä näkyvät huomenna.

Hyvää viikonloppua!