8. Magnolia-haasteena oli tehdä pääsiäiskortti. Minulla ei oikein ollut sopivaa leimasinta, mutta piipahdus Taru-tyttären luona antoi avun.

Tein korttipohjan keltaisesta kartongista ja leikkasin siihen mustan neliön, jonka päälle laitoin keltaisen kupinalusen. Leimasin siihen Magnolian saniaisia (vai kortteitako ovat?) vihreällä.  Tämä oli mielestäni sopiva tausta Tildalle pupupuvussaan, munakori käsivarrellaan. Puku on ihan kaunis sellaisenaankin, mutta lisäsin siihen Snow Markeria karvaksi. Teksti ääriviivatarra, pitäisihän ne saada käytettyä pois,

Samasta leimakuvasta toinenkin kortti, pohjapaperin leikkasin Tim Coffeyn lehtiön paperista MS leikkurilla ja laitoin korttipohjan päälle. Siihen Tilda koreineen ja alle teksti (ja nimi).

Täällä on ollut niin lämmin päivä, että tiet ovat yhtä kyntöpeltoa, pääsin sentään ajamaan pihaan, joka onneksi on paremmassa kunnossa. Vein monta pääsiäiskorttia postiin ja kun tulin kotiin, oli posti tuonut pääsiäismerkkejä, aika viime tipassa kestotilaus tuli. Kävin samalla reissulla kirjastossa lueskelemassa aikakauslehtiä, kun onnistuin aika monen tilauksen peruuttamaan;) Lainasin samalla lukemista pääsiäispyhiksi.

Hyvää viikonloppua teille kaikille!