IMG_0028-normal.jpg

Tämänkertaiseen P*skarteluhaasteeseen piti saada mukaan eläin, raitoja ja nappeja. Kummityttöni tytär täyttää tänään kaksi vuotta ja lähetin hänelle eilen pienen kirjeen kortteineen. Kuva, jossa kylläkin kaksi eläintä, oli valmiina, kuuluu joskus Los Christianoksesta hakittuun askartelutarpeistoon. Kun tällä kertaa aion kaupassa vierailla, olivat purkamassa taloja siltä nurkalta enkä mitään kauppaa löytänyt, ehkä joskus myöhemmin.

Nappipussissa näkyi lukevan Tiimari, nauha on vinokanttia, ostettu paikallisesta ompelukoneliikkeestä jämäpussissa, halusin alas lisätä vähän vihreää leikkuujätettä ja mielestäni stanssattu THn oksa kuului mukaan korttiin.

Tulin hiljakkoin ihan oikeasti vanhaksi, tai ainakin niin ennen vanhaan ajattelin 65-vuotiaista, ja sain nuorilta lahjaksi niin padin kuin digikamerankin, tässä nyt käytössä kuvat kamerasta, pikselimäärä yli tuplaantui, samoin kuvatiedoston koko, joten siirto vei vähän kauemmin, mutta entisen kameran piuha kävi tähänkin hommaan, onneksi. Nyt vain pitää osata olla hukkaamatta tämän uuden laturia!!! Padilla en vielä uskaltanut kokeilla blogin postausta, täytyy sen käyttöä harjoitella vielä lisää ihan muuten vain ;)

IMG_0031-normal.jpg

Hyvää kevään jatkoa!