Pipaiita oli siivonnut työtilansa tosi hienoon kuntoon, ei luulisi että niin siistissä huoneessa voi syntyä niin kauniita töitä niinkuin vuoden skräppääjältä syntyy;)

No, tuo postaus herätti minussa kysymyksen: miksi halusinkaan juuri tämän pöydän työtilaani? Sen suuren koon ja silmää miellyttävän kauneuden vuolsi, mutta niistä kummastakaan ei juuri ole viime aikoina päässyt nauttimaan. Siis pöydän raivaus käyntiin ja löytyihän se hyvä koko ja kauneus parin päivän päästä. Muu huone tietenkin entisessä sotkussa, mutta kyllä tässä on helppo askarrella (tai ainakin oli;)). Kiitos, Pipaiita, innoituksesta!



Jo viime viikolla tarvitsin nimpparikorttia ja koetin käyttää vanhoja kamoja, pohjalle glitterikelmua, päälle tylliä ja siihen kohopastaa, jota herättelin kuivasta tilastaan vedellä. Leimakuvaksi halusin käyttää keijua, koska lahjakirjakin kertoi keijupölystä, ja pidin tästä kovin. Vähän kimalleliimaa siipiin ja leninkiin ja kortti oli valmis perille vietäväksi ihanasti tanssahtelevalle lapsenlapselle.



Heräsi kiinnostus myös kokeilla Laukaan pajassa opittua tekniikkaa alumiinifolion, liima-arkkien ja kohokuviointitaskujen käytöstä Taru-tyttäreltä lainattujen alkoholimusteiden kanssa. Liima-arkkejahan minulla ei tietenkään ollut, joten kokeilin näihin 10 x 15 arkkeihin laittaa Bilteman kaksipuoleista teippiä kaksi vuotaa vierekkäin ja hyvin kävi, oikeanpuoleiseen arkkiin tulli vähän sauma näkyviin, mutta tuskin se valmiissa työssä haittaa. Saatoin aluspaperiksi valita vähän liian paksua (200g) paperia, olisi ohuempikin riittänyt, nyt lähes rikkoi pintaa.



Laukaassa demosi myös Miija lähes samaa tekniikkaa Sinellin osastolla ja niinpä kävin Sinellin alesta hakemassa mm. Tim Holtzin Grungepaperia ja lisäksi Biltemasta alumiiniteippiä, jota Miija käytti, oli helpompaa ja tulee edulliseksi (25m alle 4€). Tässä sekä oikea että nurja puoli joulutagista, johon värityksen tein alkoholimusteille kohokuvioinnin jälkeen. Lumen oli Taru tilannut ennakkoon jostakin, Aleenen Glitter Snowta.