Nuori jääprinsessa on harjoitellut kovasti pitkin syksyä ja osaa jo hienoja kiekuroita. Koska hän itsekin usein kortteilee, ajattelin, että hän on ansainnut helistinkortin! Enpä tiedä, vieläkö noita rusettiluisteluja järjestetään, mutta itse muistan ne jo silloin vajaan 6 vuotiaana mieluisina tapahtumina;)

Magnolialla oli juuri sopiva leimasin ja Miian ohjeiden mukaan tuo kortti oli helppo tehdä, KIITOS! Niitä hohtavia hileitä ei Karilta löytynyt eivätkä muistaneet sellaisia olleenkaan, mutta onneksi tuolla varastoissa yhtä ja toista helistimen täytettä sentään oli.

Samantien niitä kortteja oli sitten tehtävä toinenkin, seuraavalle nimpparisankarille! Herra 16v. on lähdössä myöhemmin keväällä kanssamme Teneriffalle ja arvelin, että merenneito sopii hänen korttiinsa. Varsinaisesti ei ole tarkoitus hänelle mitään seireeniä etsiä, mutta eihän sitä koskaan tiedä!!!
Käytin kehyksen liimaamiseen muinoin Biltemasta ostamaani paksua kaksipuoleista teippiä, se kyllä toimi muuten hyvin, mutta oli ihmeen tahmeaa leikatessa ja käsiteltäessä sekä antoi liikaa periksi. Tänään siellä käydessäni en sitä enää hyllystä löytänytkään.
Niitä timangeja siellä oli ihan juuri auto-osastolla ( siis kiitos, Miia ) ja isännälle vitsailinkin, että tuli autoon senverran arvokas remontti, että sopii ihan timangeilla sitä vähän koristella, hän kun ihmetteli ostostani.
Koetin vähän lähempää kuvata, kun tuo ensimmäinen jäi tosi valjuksi.