HPIM0209-normal.jpg

Juuri nyt on tuon hellehemmottelun perään ensimmäisen kerran sellainen ilma, että haluaisin olla lähdössä tänne, Reina Sofialle eteläiselle Teneriffalle, kentälle, jossa lähes 30 kertaa olen aloitellut odotettua etelänlomaa, ensimmäisen kerran syksyllä 1987.

Ilman muuta siis Skräppihaasteen Lähdössä-teemaan piti tehdä leiska tästä kuvasta, jonka otin, kun olin vastassa Saksasta saapuvaa ystävääni viime keväänä ja ehdin häntä kuvata jo yhdysbussin tuotua hänet ulko-ovelle, josta hän vielä meni laukkuhihnalle ennen ulostuloa.

Pohjaksi hain kaupungin varastoista karttasivun, vaikka siihen ei Teneriffa sisältynytkään, laitoin vähän Kesäpirtiltä ostamaani nauhaa vasemmalle ja maalarinteippiä yläosaan ennen gesson levittämista. Kuva näytti mielestäni hyvältä tuon paperin päällä ja teeman mukaisesti lisäsin pari suikaletta October Afternoonin Boarding Pass-lehtiöstä ja dokumentit K&companyn SMASH Travels/Voyage/Viajes lehtiön lehdelle, tämäkin Kesäpirtin hankintoja.

HPIM0207-normal.jpg

LEIMATTUA on siis otsikko, jota vähän täydensin kimaltelevalla, tummalla geelikynällä, samalla, jolla kirjoitin tuon lentoaseman nimen. Ihan niinkuin vielä jotakin tästä leiskasta puuttuisi, mutta koska en keksi mitä, postaan tällaisenaan.

Kiitos taas hyvästä haasteesta, sai minut jatkamaan Kesäpirtillä hyvin alkanutta skräppäysputkea. Koetan saada postatuksi myös viikonlopun tuotokset, mutta viikonlopuksi on tehtävä (ainakin) yksi onnittelukortti, kesäsynttäreitä taas tiedossa, NAMNAM!

Sateista, siis skräppäilyyn täydellistä kesäpäivää toivottaen!