2 teippiä, 2 niittiä ja 2 tähteä tuottivat prinsessamekon pakettiin kortin 6-vuotispäiville, Onnea!

Vasta toinen kortti, johon raatsin masking-teippivarastoani käyttää, hyvä haasteet! Niitit siis sydän haaraniitit ja tähdet aiemmin leikkurilla tehdyt.

On niitä joulukorttejakin valmistunut, 20 laitoin 13.12. kuusimerkeillä laatikkoon, joten ovat jo matkalla, tänään vein laatikkoon Priority-tarralla varustettuja ja vielä muutama pitäisi tehdä. Toivottavasti posti kulkee;)



Tässä ruskeaa versiota näytille. Ostin tämän joulukyläleimasimen Sinellistä heti, kun näin Miijan tuotoksen ja samalla muutama Distress Marker-kynä hyppäsi mukaan. Kuvausolosuhteet ovat olleet tosi haastavat, joten täytyy tyytyä siihen, mitä tulee. Seuraavaksi sitten kuvausyritelmä kirjavammista versioista.



Kiireitähän siis on riitänyt, koska käväisin eteläisessä Saksassa ystävän luona 10 päivän vierailulla. Ajoitin niin, että pääsin tutustumaan joulutoreihin ja samalla kävimme myös muutamassa kirkossa. Tässä kuva Virnsbergin katolisesta kirkosta, jossa saksalaisittain tyypillinen joulukranssi kynttilöineen oli koristettu valmiiksi pyhän Nikolauksen päivää varten, silloin kuulemma pyhimys tuo Saksassa lapsille karkkeja. Koetan kirjoittaa lisää matkasta vähän myöhemmin, kun muut kiireet ovat ohi.



Viereisessä Gasthausissa oli aivan ihanaa jouluhanhea klossin ja haudutetun punakaalin kera ja tien toisella puolella aika erikoinen museo, jossa oli esillä aiemmin kirkossa käytetty näyttämö, jonka avulla siellä havainnollistettiin raamatun tapahtumia. Hahmoja liikuttelivat kuoropojat kulissien takana.

Iloista joulun odotusta!