Luonnossa oikein kaunis tekele tuli mielestäni tästä tagista, jonka pohjalle leimailin pientä nuottiviivastoa Versafine.musteella ja päälle vihreällä joulukuusen, jonka sitten embossasin kirkkaalla jauheella. Sen jälkeen kraftpohjalle musteenlevittimellä kahta harmaa-sinisävyistä DistressInkiä ja taas päälle kirkas embossaus.

Latvaan tähti, jonka täytin itsestään hohtavalla maalilla ja kiteillä. Ylänurkkaan oksa, rypistetyltä ja väritellyltä vellumilta stanssasin muutamia lehtiä ja päälle pari punaista kukkaa.

Alareunaan laitoin Tim Hoötzin vihjeen perusteella ensin hopeiset ja päälle vähän sivuun vihreät stanssatut kirjaimet ja niiden päälle ensin vähän kimalleliimaa ja sitten koholakkaa.

Kuuseen lisäsin vähän valkoista geelikynää ja liimailin muutamia lumihiutaleita. Ylös vielä pari nauhaa ja siinä se.

Tälle tagille tein pohjan leimaamalla ensin pohjakuvan vihreällä Distressillä, embossaamalla kirkkaalla ja sitten levittämällä lopulle tagille festive berries- punaista ja taas embossaamalla. Lumiukon leikkelin vapaalla kädellä, sävytin hivenen ja päälle krakleerauslakkaa. Kohotarroilla tagiin ja alanurkkaan oksa, kiekura, lehti ja kukkia, ylös nauhat. Kuvasin partiolaisten joulukalenterin päällä, mutta ei oikein ollut hyvä idea.

Vähän toisessa järjestyksessä samantapaiset vaiheet, kokeilin tehdä rosettia viimevuotisesta lahjapaperista, oli mielestäni väreiltään hyvä, mutta oli liian ohutta paperia tähän tarkoitukseen. Lumiukkojen hatut tein punaisesta kupinalusesta;)

Kävin eilen mökiltä hakemassa pienen kuusen ja laitoin maljakkoon kotona. Koristeeksi kultaköynnös, saapi kelvata, vaikka varisee jo nyt.

Hyvää Joulua ja Onnea Vuodelle 2012!