HPIM0148-normal.jpg

Tämänkertaisen haasteen aiheena oli "RIKKI" ja heti tiesin haluavani skräpätä näistä kuvista. Toisen lomaosakkeen oven jo sainkin mukaan kuviin aiemmin, mutta tämä meillä 25 vuotta ollut kaksiviikkoinen loma-asunto sai tänä keväänä uudet pinnat, valmista tulosta en kokonaan nähnyt, mutta kuulemma pääsin ensimmäisten joukkoon tästä uudistuksesta nauttimaan.

Vaikka vanhimmat lapsenlapset rakastivat uima-allaspäivän jälkeen pitkää lämmintä vaahtokylpyä ennen ruokailemaan menoa, ei enää eläkeiässä ole ihan kätevää kivuta ammeen reunan yli ja istumaan en ole enää muutamaan vuoteen uskaltautunut ollenkaan.

Halusin pohjapaperin päälle tiiliseinämaskilla struktuuria, maskin sain lainaksi Taru-tyttäreltä, kiitos! Käänteisellä maskilla vielä suihkuttelin himmeästi Tattered Angelsilla oikealle. Kuvat olivat niin isoja, ettei sivulle paljon muuta mahtunut, oikeaan laitaan kuitenkin yhden kirjalähetyksen repäisynauha, mietin vielä, tarvitseeko jotain lisäväriä. Muutama pätkä washiteippiä ruskean värin (vähän makuuhuonekuvassa alhaalla) lisäämiseksi sekä kolme nappia vasempaan alakulmaan vaakaan. Tekstin kirjoitin stanssattujen kirjainten alle lisätylle paperille, kuvan sävy tuli oudoksi, kun täällä vähän jyrähteli ja valo oli omituinen;)

HPIM0154-normal.jpg

Kesäpirtti odottaa ensi viikonloppuna, IHANAA!