1247419114_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kortti on kutsu mieheni hautajaisiin.

Mieheni sairastui noin kahdeksan viikkoa sitten yhtäkkiä vakavasti ja soitin ambulanssin tänne mökille häntä hakemaan. Jo samana iltana hänet siirrettiin teho-osastolle ja siellä hän paria vuorokautta lukuunottamatta viimeiset viikkonsa vietti. Tunsin, että lääkärit häntä hoitaessaan yrittivät kaikkensa ja vielä vähän enemmänkin. Koko osaston henkilökunta oli aivan ihana, hoito ja huolto mitä parhain ja myös meidät omaiset huomioitiin kiitettävällä tavalla. Mieheni ei myöskään sairaalassa joutunut kivuista kärsimään, siitä osaava henkilökunta piti huolen. Kaikki kolme lastamme olivat kanssani mieheni vuoteen äärellä viime keskiviikkona, kun hänen sydämensä löi viimeiset lyöntinsä.

Suunnattoman ikävän lisäksi minulle onneksi jäi lukematon määrä yhteisiä muistoja sekä meidän ihanat lapsemme perheineen.

Kortistakin vain pieni osa on omaa tekoani, Taru-tytär ideoi sen kanssani, hänen varastostaan löytyi sudenkorento-leimasin, johon Mementon mustan päälle laitoimme rainbow-kohojauhetta kimaltelemaan. Alapuolelle mustan kartonkiliuskan reuna Martha Stewardin leikkurilla ja yläpuolelle kapea suikale kauniista tumma-turkoosi-kuvioidusta skräppipaperista. Poika tulostaa sisälle tekstin ja vanhimman tyttären kanssa laitamme kortit kuoriin ja postiin.