Muutamille ystäville halusin lähettää pimeydessä loistavan kortin, siis käytin uusia korttipohjia, joita tyttäreni oli jostakin tilannut. Niissä on kaunis stanssattu reuna, jonka tähtiin laitoin itsestään hohtavaa maalia. Loppuosaan etukannesta kiinnitin joskus lahjapaperiksi ostamaani sinipohjaista tähtitaivasta .

Leimasin kuu-ukon nalleineen pyöreälle pohjalle ja laitoin kuu-ukollekin hohtavat kasvot, mutta tyhmä sitten väritin keltaisella, eikä tulos ollut toivottu.

Leikkasin Martha Stewartin leikkurilla sydänsuikaleen ja leimasin siihen Nea-Idean kauniilla leimasimilla Tosiystävälle ja Tähtien tuiketta, sisälle kirjoitin runon ja tervehdyksen.

Tein pojantyttären vauvanukelle villa-asun, kun raukka on joutunut melko kevyissä pärjäämään näillä kovilla pakkasilla siirtymiset naapuriin ja takaisin. Nyt tulivat valmiiksi pusero ja pipo, aiemmin tein yksiväriset housut. Kuvaukseen lainasimme pikkuveljen syöttötuolia.Tälle viikolle riittääkin taas kiireitä, menen huomenna vähäksi aikaa tuota pikkuveljeä hoitamaan ja ylihuomenna ajattelin mennä tarkistamaan, pitäisikö äitini kipeää selkää käydä näyttämässä lääkärille, tuskin se itsestään tervehtyy.

Hyvää viikon jatkoa!