Nuorin lapseni täytti viime viikolla 35v. ja vietimme kahvikekkerit sunnuntaina. Sinne tein kortin P*sakarteluhaasteen vaatimusten mukaan käyttäen tehostevärinä oranssia, sankarin mieliväriä siis. Halusin tämän tyylikkään neitosen pukea tällä kertaa silkkipaperiseen hennonsiniseen mekkoon, oli vähän hankala liimata päälle, kun tahtoi tulla ryppyjä, mutta niinhän se on tosielämässäkin.

Varastoistani mökillä löysin kaksi oranssia kukkaa, sopivat mielestäni hyvin neidon käteen. Sidoin niistä "kimpun" ihanalla oranssilla nauhanpätkällä, jonka hankin viime perjantaina Sinellin RoadShowsta Palokasta, muiden mukavien tavaroiden ohella.

Tähdet on leikattu kahdella erikokoisella Fiskarsin leikkurilla, isompaan laitoin vähän DistressInkiä reunoille ja kiinnitin ne 3D-paloilla.

Kaunis Tähtien tuiketta! - teksti on Nea Ideasta (kuten muistaakseni tyttökin?).

Tänään alkoivat syksyiset "harrastukset", kävin kaupungissa senioriopettajien kahveilla ja kuuntelin esityksen purjeveneilystä maailman merillä, oli mielenkiintoista ja myöskin oli hauska tavata tuttuja kesän jälkeen.

Täältä mökiltä silti edelleen toivotan jo vähän syksynoloista alkanutta viikkoa teille kaikille! Muistattehan vilkaista tähtien tuketta, varsinkin jos teillä on mahdollista nauttia siitä ilman kaupungin valosaastetta.