Oli kyllä aika sopiva sää bussiretkelle, vaikka vähän kävelimmekin, esimerkiksi tälle talolle.

Onneksi aamulla ennen lähtöä kävin hakemassa sateenvarjon auton takaikkunalta mukaan. Jaa, tämä talo vai? Tämä on F.E. Sillanpään lapsuudenkoti ja tuossa takana taitaa nykyään olla kesäteatteri. Kävimme Hämeenkyrössä myös Frantsilan kahvilassa ja lounaalla Karmel-kodissa. Lounaan jälkeen siirryimme bussilla Sastamalaan, jossa pääsimme tutustumaan Tyrvään Pyhän Olavin kirkkoon ja sen uusittuihin, hienoihin maalauksiin. Tässä kuva ulkopäädyn seitsenrististä, vesipisarakin näköjään ehti pikakuvaukseen mukaan.

Paluumatkalla joimme vielä kahvit Nokian Eedenissä ja sitten kotiin Jyväskylään.

Edellisen postauksen arvoitus oli näköjään ihan liian helppo, hienoa Hilkka tunnistuksesta, ja näinhän tänään itsekin, että pitkin Suomea oli järvien pinnalla siitepölymattoja, tämä vain oli niin tiivis ja komean näköinen, mutta ei oikein ihanalle vielä seuraavanakaan päivänä vesi tuoksunut, kun kävin uimassa.

Huomenna vuorostaan muutamaksi päiväksi Kouvolaan käyttämään äitiä muistipoliklinikalla ja torstaina harmaakaihileikkauksessa, pitää vain koukata mökin kautta ja tarkistaa mennessä, tarvitseeko tomaattien kasvusäkkiä kastella, muut lienevät kastuneet tänään ihan sopivasti;)