Elämäni ensimmäinen telinekortti, rajakohdassa pinkkipilkullista nauhaa ja pari kaunista perhosta, kohta ei niitä enää pitkään aikaan tarvitakaan;)

Kuva on ihana Forever Friendsin nalle, vaihteeksi siis pinkkinä. Anteeksi epäselvä kuva, mutta ainoa, johon edes vähän sain Crackle Accentilla käsitellyn kruunun esiin. Taustat sekä nallelle että pohjaan tein Tapestryn leimasetillä sopivia värejä käyttäen, pohja kahdella eri Color Boxin vihreällä. Nallen ympärille leimasin vielä Magnolian kiekuroita. Maijun sanoin: ilman kimalletta olisi keskentekoinen, siis Sticklesiä kehiin, tässä vain sitä vähemmän kimaltavaa worn lipstick(?) väristä. Tarkemmin alaosaa:

Kortin vein nuorimmalle tyttärelle, jonka synttäreitä vietettiin. Jo kutsussa oli mainittu ihanat kakut ja vanhin tytär kuvasi kameraani luomuksen, jossa oli käytetty Helsingin ostoksia, kakkukuvaa, värigeelejä ja jotain uutta tyllaa. Muistaakseni Hello Kitty on tyttären kanssa samanikäinen, joten kuva sopii hänen kakkuunsa hyvin.

Tämän jälkeen tarjolle tuli vielä tosi herkullista kinuskijuustokakkua, jossa päällä pähkinöitä, Omar-toffeepaloja ja kinuskisuklaamuruja. Onneksi siis ihan kevyttä ja HYVÄÄ! Ei vain näyttänyt ihan niin hyvälle, kuin maistui, joten ilman kuvaa mainitaan.

Kukkina vein ihan oikeita- ja sytykeruusuja, joita olen jo useamman satsin  väkertänyt kesän mittaan ja vienyt tuliaisiksi, väriä vähän tarpeiden mukaan varioiden, harmaata jäljellä mökillä.

 

Tämä viikko meneekin lapsenlapsia hoitaessa, tänään olin tyttären luona neitojen kanssa iltaa viettämässä ja huomenna menen pojan luo heidän tytärtensä seuraksi muutamaksi päiväksi, kun käyvät vanhemmat vähän kahdenkesken reissussa.

Hyvää alkanutta viikkoa teille kaikille ihanille ystäville!