Tämän kortin saajan iästä ei liene epäselvyyttä, koetin sen tehdä tämän viikon P*skarteluhaasteen mukaan, mutta kuvana siis nuo Tiimarista ostetut numerot ja koristeitakaan ei oikein miehen korttiin sopivasti löytynyt, joten sijoitin osan niistä kortin sisään vähän piiloon.Merkkipäivä on pian, joten vien kortin kohta postiin. Tämän rakkaan ystävän juhliinkin sain kutsun, mutta olen tulevat päivät vierailulla Saksassa, joten mukaan en tällä kertaa pääse :(

Jonkin haasteen värien mukaan kokosin seuraavan kortin jo muutama viikko sitten vävylle, mutta en "ehtinyt" sitä silloin postata, joten julkaistaan se nyt.Kortin alla on lahjaksi ostettu CD, jolle tein pohjapaperista lahjakotelon samaan tyyliin.

Viime aikoina on kiirettä taas riittänyt, viime viikon alkupäivät sain viettää Tanhuvaarassa Kiminkisen vinkit 3 -kurssilla ja viihdyin siellä mainiosti, kokeilin myös muutamaa uutta liikuntalajia, esimerkiksi curlingia ja tsumbaa, KIVAA!

Tätini mies, jo pitkän ja hyvän elämän viettää saanut, kuoli Pyhäinpäivänä ja hänen lapsiaan muistin kortilla:Mielestäni tällä Hero Artsin leimalla saa helposti kauniin osanottokortin, tähän leimasin ensin permanentilla ja toisen kerran vesiliukoisella ja suihkutin vettä päälle, mutta oikein hyvin en saanut kuvaa leviämään.Hautajaisissa kävin siis viime perjantaina Raumalla, saattamassa serkkujeni isän viimeiselle matkalleen. Jatkoin matkaa Kouvolaan, jossa oli äidin nimipäivä juuri sopivasti ja vähän myöhässä kävin myös kummitytön synttäreillä. Valmistin pieni aika sitten retrokukkaleikkureilla ja Distress täyttöpulloista tehdyillä suihkeilla kukkia StampArticin ohjetta soveltaen, alla olleen paperin käytin korttitarpeiksi ja samasta "leikkuusta" tein kaksi korttia vähän leimaillen ;)Tarkoituksella koetin suihkutusten välillä muuttaa kukkien sijaintia, käytin kolmea eri suihketta.

Kaunis kimallus valmiiden kukkien päällä on Tattered Angelsin Glam Glitter Paintia, antoi myös vähän ryhtiä kukille.

Eilen purin laukun ja pesin koneellisen pyykkiä, tänään ne pitäisi pakata vähän isompaan laukkuun, jotta pärjäisin reilun viikon eteläisessä Saksassa mieheni serkun vieraana. Milloinkahan ne joulukortin mahtavat valmistua?

Hyvää Joulun odotusta!