Tänään tein ihan hölmöä hommaa, mutta tuleehan se joulu tänäkin vuonna, vai?

Joulun alla kävi nimittäin niin, että olin valmistanut mielestäni tosi monta pakettikorttia, varsinkin ottaen huomioon, ettei vastaavasti lahjoja ollut juuri lainkaan. No, sitten kun tervehdyssinapit, muistamiskukat ja pieni osa lahjoista oli paketoitu, loppuivatkin kortit (taas) ihan alkuunsa ja siinä sitten muiden kiireiden lomassa lisää tekemään. Ettei tänä vuonna kävisi samoin, aloitin pakettikorttien teon jo nyt.

Pelastin muutamia lahjapapereita roskista ja yhden kuvat jo leikkelin telkkua katsellessa aiemmin, mutta tänään otin käsittelyyn paperin, jossa ovaaleja kuvia joulupukin touhuista. Koko oli juuri sopiva Fiskarsin laatan ovaalille, joten kuvan taakse kaksipuoleista teippiä (Biltema), kuva kartongille ja shapecutterilla irti. Puuttuu enää reikä. Ne leikatut kuvat ovat suorakulmioita, joten niiden liimaminen alustaan lienee yksinkertaisempaa.

En ottanut kuvia, koska teillä jokaisella on varmaan omanlaisia papereita, joista voi samaa koettaa. Nyt sitten seuraamaan suomalaishyppääjien touhuja mäessä ja samalla voi värittää muutaman leimakuvan kortteihin pääsyä odottelemaan;)