Ystävällä oli syntymäpäivä ja minun miesaiheiset leimakuvani ovat aika vähissä, joten tein kortin tästä nallesta. Olemme yleensä yhtä aikaa reissussa Teneriffalla, joten käytin pohjalle tuon viimekeväisen Aronan matkailuesitteen kansipaperia, on mielestäni ihanaa. Tänä vuonna en mitään vastaavaa löytänyt.

Vaimollaan oli nimipäivä muutamaa päivää aiemmin ja taas pääsi tämä tyylikäs nainen siemailemaan kuohujuomaa, tällä kertaa ruskeansävyisenä. Jo vuosikausia perinteenä on ollut jakaa mahdollisesti jostakin voitettu cavapullo heidän kanssaan, siitä siis kuva;) Viime matkalla onnistuin voittamaan Kanarian saaret-aiheisen tietokilpailun, kunhan kahden muun täydet pisteet saaneen kanssa kilpailin ensin kädet selän takana ilman lusikkaa kolmen pallon jäätelöannoksen syönnissä. Piece of cake, rakastan jäätelöä!!!

Jaa, jouluko on tulossa? Tavoitteena oli askartelupäivänämme tehdä joulukortteja, mutta niitä en saanut valmiiksi, tarpeita vain. Tageja kuitenkin muutaman tein ihan valmiiksi asti, olisi vain paketteja, joihin liittää:(

Kiirettä pitää jatkuvasti ja jos ei muuten, niin järjestän;) Kaupunginteatterissa oli sinfoniaorkesterin konsertti, jossa solistina oli Jorma Hynninen ja johtamassa Jaakko Kuusisto, teki mieli mennä, mutta oli loppuunmyyty. Menin kuitenkin puoli tuntia ennen esityksen alkua tyrkylle ja onnistuin saamaan paikan kolmannelta riviltä, mikä tuuri! Konsertti oli aivan ihana, vaikka tutuille lauluille olikin tehty outo mutta kaunis sävel. Olen muistaakseni Hynnistä kuullut 36 vuotta sitten Savonlinnassa Taikahuilun ensi-illassa, joten melkoisen tovin on herra jaksanut laulaa ja kuulijoita ilahduttaa. Upeaa tulkintaa!

Hyvää viikonloppua teille kaikille!