Tällainen ihana tavarapaketti tuli Heinikalta palkinnoksi P*skaarteluhaasteen voitoksi. Suurkiitos, Heini!

Espanjanopettajamme lähtee pois kesken kauden ulkomaille muuton vuoksi, joten tein hänelle kortin koko ryhmältä.



Taustana espanjankielistä tekstiä embossattuna kirkkaalla ja päälle levittelin sinisiä DistressInkejä ja Timpan vinkin mukaan riputtelin päälle vesipisaroita. Toiselle paperille leimasin ruskealla kuumailmapallon ja kohokuvioin sekä levitin samoja sinisiä stanssatun pilven reunojen avulla. Alareunaan talorivistö ja yläosaan äskeiset pari pilveä. Ylänurkkaan leimasin vielä parven muuttolintuja.



Sisälle laitoin vielä uudelleen ruskealla espanjankielisen taustaleiman, jolle lisäsin leimaamalla avaimenreiän ja viereiselle sivulle kiitosleimasimen ja avaimen. Viime viikolla sain jo monta nimikirjoitusta kortin sisälle, mutta nyt pitäisi jaksaa raahautua kirjakauppaan hommaamaan lahjaksi Jyväskylästä kertovaa kuvakirjaa kiitosmuistoksi meiltä, vaikka influenssa meinaa viedä kaikki voimat, mutta toivottavasti parissa päivässä jotain palaisikin.

Olin viikonloppuna Tampereella ihania ideoita hankkimassa, mutta vain ensimmäisen päivän skräppäsin, sitten tuli niin voimallinen vatsaflunssa, että juuri ja juuri jaksoin hotellihuoneessa tyttären tuomien lääkkeiden avulla parannella itseäni kotiautokyytiin sitten, kun Taru-tytär ja Pipaiita saivat kurssinsa loppuun ja kotimatka saattoi alkaa. Luulin olevani jo paljon paremmassa kunnossa, mutta kotonakin oli vielä kuumetta (mitä lie aamuyöstä ollutkaan), samoin taas tänä aamuna, joten...?

Taitaa tulla katkos Vuodatuksen päivityksiin ja kommentteihin, saa nähdä millaiseksi sivusto muuttuu!