Olipa kaunis ja aurinkoinen päivä tänään! Hoitelin juoksevia asioita kaupungissa ja menin sitten mökille haravoimaan muutaman kottikärryllisen lehtiä kompostikasan jatkeeksi. Samalla hain sieltä vielä pari hihatonta paitaa ja shortsit.

Suurin osa askartelutarvikkeista on jo pakattu pahvilaatikoihin ja viety uuteen asuntoon, samoin paljon keittiötarvikkeita, mutta vaatteita ja parempia astioita sekä ruokapöydän, sängyn, lipaston, työpöydän, musiikkihyllyn stereoineen ja askarteluhyllyn saamme toivottavasti huomenna siirrettyä keskikaupungille, kun vanhimman tyttären perhe tulee pakettiautolla avuksi. Vaatteita koetan myös siirtää sinne viikonlopun aikana, kunhan ensin pakkaan matkalaukullisen hellevehkeitä vahvistettuna jollakin vähän läpimämmällä varmuuden vuoksi. Koetan saada asuntoa niin paljon tyhjennettyä kuin mahdollista, että vanhin lapsenlapseni pääsee asettumaan tänne jo sillä aikaa, kun itse reissaan.

Onneksi olin muutamaan haasteeseen ehtinyt tehdä kortteja, nyt ei mitään ehdi valmistaa ja monta korttia kävin eilenillallakin pudottamassa postilaatikkoon. Pitää koettaa purkaa askarteluvehkeet ensimmäiseksi, kun kotiin palaan, että saisin edes joulukortin säälliseen aikaan valmiiksi.

Blogi siis mitä todennäköisimmin hiljenee joksikin aikaa, kun menen tarkistamaan, vieläkö bougainvillea kukkii näin kauniisti.

Mukavaa syksynjatkoa teille kaikille!