Tällaisen tagin mallisen kortin tein tämän viikon haasteeseen. Tukevasta kraftista leikkasin tagin mallisen pohjan, teippasin kevyesti sen reunat ennenkuin leimasin pohjaleimasimella turkoosin kuvion ja embossasin sen kirkkaalla jauheella, väristä ei tullut kaunis ja puhdas, koska pohja on ruskea, siihen petyin. Seuraavaksi sivelin keskiosan valkoisella leimasinmusteella, täytti kuvion välit, jonka jälkeen poistin teipit, jotta kraftreunus tuli esiin.

Lisäsin pumpulipuikolla alaosaan lumen näköistä ainetta ja annoin sen kuivua sillä aikaa, kun leikkasin paperista lumiukon, käsittelin pinnan krakleerauslakalla ja sen kuivittua sivelin vähän turkoosia väriä, eipä juuri minun lakkani krakeloi tai ei vieläkään ole tekniikka hallussa:( Tein ukolle "hatun" ja kaulaliinan turkoosista paksuhkosta langasta, silmät kimalleliimalla ja napit timangeista. Kohotarroilla kiinni korttiin.

Lumihiutale, JOY ja karahka käteen, kaikkiin vähän turkoosia kimalleliimaa ja kirjaimiin vielä koholakkaa. Koristeeksi kiinnitin nauhoihin muutaman helmen ja yhden oikeanvärisen minikulkusen. Hangelle lisäsin vähän hileitä.

Tässäkin osa tekniikoista on Tim Holtzin tagien innoittamia! Vielä lähikuvaa.