Tein joulupukin konttiin sukkia ainakin 15 paria, tässä niistä osa, osan olin jo kuvatessa piilottanut paperiin ja laittanut eteenpäin ja äidilleni ja sisarelleni tarkoitetut löysin kätköistä vasta joulun jälkeen;)

Näitä hörhelökaulahuiveja olen nyt neulonut ainakin seitsemän, eri värisiä, saajasta riippuen. Tämän huivin kortteineen vein miniälle, kun olime hänen syntymäpäivillään.

Viime viikko meni todella nopeasti mutta mukavasti sisaren kanssa hänen tyttärensä perheessä. Pieni tyttövauva oli aivan ihastuttava, aivan erityyppinen kuin omat lapsenlapseni vauvoina, hänellä oli pitkät, hoikat jalat ja kädet eikä rasvamakkaroita lainkaan. Sylissä pitäessä tuntui ihan olemattomalle, hennolle keijukaisprinsessalle. Isotveljet, 6 ja 2 vuotta, hoitivat myös ylpeina pikkusiskoaan ja hyväksyivät meidän apujoukkomme mukavasti, toinen sai tehdä yhtä, toinen toista.

Ajomatkaahan tuolla Sallan reissuilla tuli melkoisesti, mutta uusin ennen lähtöä nastarenkaat ja akun, joten mitään ongelmia ei ilmennyt. Akku olikin alkuperäinen, kesti lähes 14 vuotta, toivottavasti uusi kuljettaa edes puolet siitä. Nastarenkaat taas olivat "eripariset", olin joutunut yhden uusimaan muutama vuosi sitten, kun mökkitiellä tuli naula niin hankalaan paikkaan, ettei sitä pystynyt paikkaamaan. Nyt sitten muista kolmesta olivat nastat karisseet aika hyvin ja yksi vielä ihan priima, joten päädyin vaihtamaan kaikki ja hyvät sainkin. Tärkeää oli myös, että keli oli paras mahdollinen sekä Rovaniemen kautta mennessä (745km) että Kajaanin sivuitse tullessa (700km). Sunnuntaisin myös liikenne oli aika rauhallista.

Sunnuntaina äänestämisen jälkeen lähden taas äidin luo Kouvolaan, hänelle laitetaan jokin lääke ruiskulla lasiaiseen maanantaina Kotkassa, jotta näkö säilyisi edes jonkinlaisena.