HPIM1448-normal.jpg

Skräppihetket Haasteessa kaivattiin lumihiutaleita ja oli annettu ehdotus myöskin asetteluksi. Vuoden 2012 jouluna sentään oli maassa lunta, joten kuuden nuorimman lapsenlapsen kuva Joulupukin kohtaamisesta sopii haasteleiskan aiheeksi hyvin. Aika lailla oli tuolloin jännitystä ilmassa ja vain yksi uskaltautui pukin syliin, rohkea!

Pohjapapereita oli montaa väriä ja kääntelin niitä pöydällä hetken, mutta "yllätys, yllätys" valitsin makingmemoriesin Green Snowflake Noelin. Kuvan alle löytyivät paperit BasicGreyn Wassaista, alle Gelmediumilla vihreä kakkupaperi Tiimarin loppuunmyynnistä. Kakkupaperin päälle ja ympärille lisäsin sekä Aleene's Glitter Snowta että Twinklets Diamond Dustia, en oikein tahtonut keksiä sopivaa levitystapaa "lumelle" ja jäi vähän kökön näköiseksi, mutta eiköhän se aja asiansa. On kuitenkin sen verran kohollaan, että paperi tahtoo irrota sen päältä =(

Otsikon chipboard-kirjaimet maalasin askartelumaalilla kahdesti ja lisäsin vähän mustetyynystä toista vihreää loiventamaan aika rajua maalia, vasemmalle puolelle laitoin vielä pätkän sydänpunchinellaa ja sen ylälaitaan yhden stanssilla leikatun ja sitten taitellun lumihiutaleen.

HPIM1463-normal.jpg

Tein kyllä joulukortteja ja sain kaikki postitettuakin, mutta yhtään en muistanut kuvata!!! Mistä sitten ensi jouluna tarkistan, millaisia kortteja olen tänä jouluna lähettänyt, PÖH???

Hyvää vuoden jatkoa kuitenkin teille kaikille, jotka tänne eksytte! Koetan olla vastedes vähän ahkerampi ;)