Joulukortteja pitäisi saada muutama kymmen valmiiksi ennen 15. päivää;)

Onneksi on edes haasteet ilonamme ja kannustamassa kortintekoon ja ideointiin. Valitettavasti huomasin, että Jehkotar-Taru tämän innostimen lopettaa, varmaankin se vaatii energiaa ja aikaa, joten eipä tuo ihme ole, jos voimia ei kaikkeen riitä. Kiitos näistäkin, JCC oli tärkein innoittaja blogin perustamiseen;)

Malli oli oikein mukava, kiitos siitä Riitulille! Päätin pystykoristeena käyttää kullanväristä punchinellaa ja vaaka"nauhoina" alkuvuodesta hankitun paperin suikaleita, samasta paperista myös joulutoivotus. Onneksi Taru-tytär kehotti ottamaan matkalle edes väritystarpeet mukaan, joten minulla on näitä Magnolian tyttösiä joulukelloineen väritettynä lähes tarpeellinen määrä. Tähän lisäsin "lunta" takkiin ja tupsuun sekä kiiltolakkaa kelloon. Sivukoristeiksi yllättäen tähtiä.

Tein jo edellisen haasteen mukaisen kortin ja kuvasin sen, mutta jouduin kiireellä lähettämään onnentoivotuksen synttärisankarille, joten uusintaa ei saanut, kun huomasin, että kuvat olivat kaikki aivan kamalia. Tämä nyt jotenkin menettelee, joten kehtaan sentään julkaista, vaikkei oikein lakat ja lumet tule esiin, on täällä niin kamalan pimeää jatkuvasti, vaikka mitä koettaisi. Arvatkaa vain, oliko muutos valossa Teneriffan jälkeen mieleen!

Suurkiitos teille mukavista kommenteistanne lomakuviini. Kovin en ole vielä ehinyt Teidän blogejanne kommentoida, vaikka heti laukun purettuani teinkin kunnon kierroksen lääkkeeksi kolmen viikon aikaan ilman tietokonetta. Teki muuten oikein hyvää, tulee ilmeisesti oltua koneella turhan paljon.

Hyvää alkanutta viikkoa!