Tällä viikolla pitäiis saada aika monta korttia tehdyksi ja postiin, mutta sanoivat uutisissakin olevan mahtavan määrän sankareita, ei vain minun lähipiirissäni. Pienten vieraiden kanssa värittelin perjantaina leimakuvan valmiiksi, viikonloppuna tein tyttären uusilla joulutähtistansseilla valmisteluja joulukorteiksi ;) ja kokeilin muutamalla muullakin värillä, pinkkiä tähän korttiin. Vähän uutta limenväristä Sticklesiä kukan keskelle ja hiukan perhoseen. Aika yksitotiselta näyttää, mutta ilahdutti vastaanottajaa. Vein samalla ensimmäisistä, melkein raaoista, mustikoista tehdyn piiraan, joka oli kyllä maukas, mutta odotusten mukaan sai nimpparisankarin ( 1½ v ) aika huiman näköiseksi, yltympäriinsä siniseksi.

Tuo korttipohja on muistaakseni Basic Grayn peruskartongista, ostin joitakin värejä Askartelupuopipiiasta, jossa on meneillään muuttoale vielä viikon verran. Sticklesit ostin samalla kertaa, vaikkeivät alennuksessa olleetkaan, ovat käteviä kimalluksia.

Toissailtana oli taas auringonlaskun aikaan omituinen väritys luonnossa, mutta en saanut sitä tarttumaan kameraan. Kuvasin kuitenkin, kun pilvisewn päivän jälkeen aurinko "kurkkasi" taakseen, äitini tiedon mukaan se toetää kaunista säätä seuraavaksi päiväksi. Tuli!

Eilen siis tuli tosi kaunis päivä, onneksi kuitenkin jo hiukan viileämpi. Kävin kaupungissa, vein haudalle oman pihan ruusuja, jotka tuoksuvat ihanalle ja kukkivat kauniisti, kunnes sade ne pilaa täysin, ei toivottavasti ihan vielä. Voi olla viimeinen kesä, kun niitä voin ihailla, asunto on m yynnissä, mutta ostajaa ei vielä ole löytynyt.

Eilen illalla yhdeksän tienoilla ihmettelin outoa ääntä ulkoa ja kun menin katsomaan, piti taas kaivaa kamera esiin, nyt näytti sille, että lähisaaressa paloi muutakin kuin saunan pesäpuut. Palokunnan vene siellä pumppasi vettä, poliisivene päivysti vieressä, onneksi ei tuuli käynyt tännepäin. Aika pian savun määrä väheni, mutta palokunta näkyi olevan vielä yöllä yhden jälkeen asemissa, onneksi, kun tuuli melko lailla.

Toivottavasti ei tullut pahoja vahinkoja, pitää katsoa lehdestä, tietääkö se asiasta. Sadetta kyllä luonto, marjat ja kasvimaa kaipaisivat kovasti, samoin järvenpinta, sitä taidetaan juoksuttaa Päijänteeseen kanavan kautta ihan turhan paljon, ei tahdo minulle jäädä juuri mitään;)