Leimailutaivaassa Sinellin osastolla sai leimata ihania kuvia Versa Finen Vintage seepialla ja värittää ne. En malttanut siellä väritellä, mutta ostin tarvittavat Distress Inkit ja tein kortiksi kotona.

Tämä poika oli aivan ihastuttava, taisin sen kuitenkin tytölle lähettää;) Taustapaperi on ihanasta BasicGreyn marjolaine-paperikosta, jonka Heidiltä kävin vielä viimetipassa (onneksi) hakemassa.

Keinuva tyttö oli myös aivan ihana, maltoin kuitenkin vielä olla ostamatta näitä leimasimia, ajattelin säästää jotain Jyväskylän Sinellistä hankittavaksi! Tämä neito toi aivan elävästi mieleen yhden murusistani, joten hänelle lähetin, ja vastaanottaja oli tyytyväinen, perhonen tosin oli heti lähtenyt lentoon?

Pari aikuiseen kotiin mennyttä korttia, joista ensin laitan ensikokeiluni lintuhäkin stanssauksesta, niin innoissani rakensin korttia, että vasta ihan liian myöhään muistin kaarelle kiinnityksen, jäipä harjoiteltavaa seuraavaankin kertaan.

Tästä kortista pidin aivan erityisesti! Jyväskylän tapaamisen kirpputorilta ostin lintukohokuviointitaskun ja käytin ColorCoren Black Magic paperia sekä Bilteman hiekkapaperityynyä, tuli aika sopiva tähän Mariannedesignin häkkiin. Tämän taustapaperin löysin BasicGreyn Curio-paperikosta ja päälle laitoin ostamillani GlimmerMisteillä suihkuteltu pieni kakkupaperi. Kukkia vielä;)

Vanhan toistoksi menivät Äidin ja sisaren kortit, cabinet-korttipohjaan vaihteeksi.

Ylemmän kortin kuvalle taustapaperin otin BasicGreyn granola-paperikosta, alemman on marjolaineesta.

Tänään käväisin kevyellä mummottelukeikalla pojan perheessä, huomasin siellä olevan kortin jääneen kuvaamatta, vaikka oli vähän erilainen, mutta ei ollut nytkään kamera mukana. Heillä oli yöllä ollut -33 astetta mittarissa, HUI!

Nyt on kaikki kortit postattu ja ei kun uusia tekemään, kunhan ensin saan siistittyä huushollia, ystävä tulee lauantaina yökylään, lupasi kyllä olla tekemättä tupatarkastusta, mutta tiedän, että hän puutteet väkisin huomaa.

Ihanaa kevättä!