On tähän viikkoon taas mahtunut vaikka mitä!

Kävin Kouvolassa äitini kanssa luulääkärille näyttämässä hänen selkäänsä, oli murtuma asettunut ja seuraavan kerran menemmekin terveyskekuslääkärille ihan normitarkistukselle, ei tarvitse enää sairaalaan mennä tarkistuksiin, mutta osteoporoosi siis edelleen jäi. Hyvä näin.

Menomatkalla Kymenlaaksoon oli seurana nuori neito, toinen oli jo mennyt edeltä muulla kyydillä viime sunnuntaina, kun kummityttöni miehineen ja koirineen palasi kyläilemästä luotani. Tytöt, heidän pikkuserkkupoikansa ja koira mukaan, suuntana Tykkimäen huvipuisto ja hyvin sujui keskiviikkoiltapäivä, melkein sulkemisaikaan saakka;) Huimia vehkeitä, melkein loppui rohkeus edes katsella, mutta jopa seitsenvuotias uskalsi kaikkiin mennä, hui!

Siis todellakin, tuolla taivaissa pyörivät! Ja monta kertaa tietenkin. Torstaina kaksi neitiä kyydissä todella hikinen kotimatka, autossani ei ole ilmastointia, olisi saanut ollakin.

Parilla nimipäivillä olen viikon mittaan käynyt, ensin sisareni luona, hänelle tein kukkakortin.

Sitten pojantyttären luona, hän oli ehtinyt kotiin aiemmin kuin kuvittelin, joten todellinen pikakortti piti saada aikaan, kun hän soitti ja pyysi käymään, lahjaksi toivoi vain korttia;)

Sitten kahveilta kotiin mökille tultuani jäin katselemaan taivaanrantaan ja ihmettelemään, minne kuumailmapallo oikein aikoo laskeutua. Kävi hyvin lähellä veden pintaa, mutta lisäsi sitten korkeutta ja jatkoi onnistuneesti matkaansa.

Kun viikon olin aloittanut isännöimällä, sain eilen lauantaina olla vieraana vävyn vanhempien mökillä, oikein mukava päivä, hyvät murkinat ja vielä parempaa seuraa. Kiitos!

Hyviä hellepäiviä teille kaikille!