Pohjana neliökraft, johon kohokuvioin Tim Holtzin kellotaskulla alustan, jota Timpan ideoiman tagin mukaan värittelin Distresseilä ja riputtelin vähän vettä päälle. Leikkurilla leikkasin rattaita grungesta ja embossasin pariin kertaan punertavalla kohojauheella, hioin vähän ja väritinkin vähän. Taskun ja terän sain lainaksi tyttäreltä, kiitos! Istutin kellotaustan ja leimatun kuumailmapallon ruskeasävyiselle pohjapaperille, joka valitettavasti peittyi turhankin tarkkaan. Jotta kortin taitettu yläosa pysyy koholla, tarvitaan alaosaan joku "teline" ja sellaisena käytin "timanteista" koostuvaa koristenauhaa, ostettu muistaakseni Tiimarin alennusmyynnistä. Onnittelun lisäsin ääriviivatarralla alaosaan. Pidän tuloksesta kovasti. Tässä vähän yksityiskohtaa haastekortistani.



Piti tietenkin kokeilla toistakin väriyhdistelmää jotakuinkin samalla tekniikalla.



Tässä oikeaan laitaan käytin viimevuoden taskualmanakan kantta, siihen olisi ehkä voinut laittaa jotain koristetta, mutta tässä se nyt on. Kellotaustaan sopii hyvin kalenterilehti, koska ajankuluahan molemmat symboloivat, kiinnitin sen puupyykkipojalla. Kortin yläosaan lisäsin ruuvihaaraniiteillä kiinnitetyt siivet, joissa kevyt väritys ja helmiäinen.



Tässä kuussa taas tiedän tarvitsevani muutamia onnittelukortteja ja kun omat harrastukset ovat vielä "joululomalla", on hyvä saada aikaiseksi kortteja. Muutama joulukorttikin jo ensi joulua varten valmiina;)

Hyvää vuoden jatkoa!