Suunnillen puolet jo lähetetty, 20 postiin ja muutama "käteen", lopuista vielä tekstiä tai kuori tai jotain puuttuu, vielä muutama tunti aikaa, ennenkuin joulumerkeillä menevien aika umpeutuu. Onneksi en ole viimetipan ihminen, hehheh.

Saman kaavan mukaan tein kortit, käytin Teneriffalla väriteltyjä Tildoja aikuisten korttiin ja Dovercraftin PP Victorian- pakkauksesta lähes kaikki pohjapaperit, reunat kävin läpi Fiskarsin Holy leaf-leikkurilla. Asettelua ja koristeita vähän vaihtelin, samoin toivotusta.

Pohjat tein Hämeenlinnasta ostamastani vihreästä paperista, kun omat vihreät neliöpohjani olivat vähän turhan pieniä, olisi pitänyt kauniista papereista niistää liikaa pois. Paperi vain oli vähän turhan hentoa, mutta osaan korteista tein sisustan todella kauniista kiiltäväpintaisista muotoonleikatuista Taru-tyttäreltä saaduista Little Yellow Bicyclen papereista, jotka oli suunniteltu johonkin 25 days of Christmas-projektiin. Kauniita olivat, tuossa yllä yhden reuna pilkistää kortin välistä.

Lapsille nalleleimalla ja vähän iloisemmilla papereilla, nuo stanssitkin ovat tyttäreltä lainassa, nyt on kätevää lainata, kun asuvat niin lähellä. Lasten korttikuoret koristelin tuolla suosikillani Wiff of Joylta, Henry-hiirellä, joka narskuttaa piparia.

Vielä ne loput kortit valmiiksi, niin pääsen siililapasten peukaloita ja sivusaumoja tekemään, ettei vain sekin homma jäisi viime tippaan;)

Iloista Joulun odotusta!