Ekaluokkalaisella lapsenlapsellani oli nimipäivä ja kävin hänen kotonaan herkkukahveilla, kuinkas muuten;) Kortin kanssa taas kerran tuli kiire, halusin sen kuitenkin viittaavan koululaiseen, siitä pohjapaperi. Tilda pääsi tutkailemaan kirjoja. Halusin myös innolla päästä kokeilemaan Lumikellojen osastolta kädentaitomessuilta ostamiani kukkatarvikkeita, siksi tällainen vähän "aikuisempi" kukka, mutta sopi myös tähän pääsiäisenalusaikaan.

Tarvitsin viime viikolla kaksi surunvalittelukorttia ja mielestäni tämä Hero Artsin leimasin sopii sellaiseen. Leimasin ensin Versa Markilla ja laitoin päälle kullanväristä Perfect Pearlia, sitten leimasin Rusty Hinge Distress inkillä ja lisäsin päälle kultajauhetta. Suihkutin Mini Misterillä vettä kuviin ja annoin kuivua. Ilmiselvästi vettä tuli paikoitellen liikaa ja epätasaisesti, mutta pidin kovasti lopputuloksesta. Tim Holtzin sivulla on ohje tästä tekniikasta.

Kullanväriseen korttipohjaan laitoin ensin mustaan kartonkiin boordileikkurilla tehdyn tähtitaivaan ja päälle kuvan sekä ääriviivatarroilla tekstin.

Lopuksi kuvasin osan lähettämistäni pääsiäiskorteista uuden, el Hierrolta ostamani kauniin, käsintehdyn liinan päällä. Pääosassa Stempelkellerin pieni munakoppa vaihtelevin koristein. Alhaalla oikealla esimerkiksi purettua ruskeaa paperinarua.

Hyvää, kaunista ja rauhallista Pääsiäistä Teille kaikille!