Tällaisen joukon kanssa (+ 7 aikuista) vietin jouluaaton tyttären luona. Kyllä tätä mummia on siunattu! Ihanaa, kun ympärillä sattuu ja tapahtuu. Rohkeita ei siis löytynyt kuin yksi, joka uskalsi istua joulupukin sylissä koko ajan;) Monta pussillista lahjoja oli tällä pukilla mukana, kun hän kävi meitä vatsansa hyvällä ruoalla täyttäneitä tervehtimässä, toki kilttejä lapsiakin oli paljon, kuten kuvasta näkyy. KIITOS isäntäväelle ja seuralaisille mukavasta joulusta!

Viime viikolla piipahdin ensin autolla Kouvolassa äidin asioita järjestelemässä ja hänelle hyvää joulua toivottamassa, sitten loppuviikosta junalla kävin 70-vuotisjuhlilla Hämeenlinnassa, itse juhlaillallinen oli Vanajanlinnassa, mielenkiintoinen ja kaunis paikka, jossa ruoka oli vallan herkullista. Yöpyminen oli järjestetty Sokos-Hotel Vaakunaan Vanajanvirran äärelle, ihan mukava tuttavuus sekin ja maisemat mitä kauneimmat! Aivan lähellä sillan takana oli askartelukauppa, josta koetin etsiä viimehetken joululahjoja ja myös tarpeita jouluenkeleiden tekoon. Onpa junalla helppo matkustaa!



Tänään kävin vanhimman tyttären luona auttamassa heitä kuluttamaan herkullisia jouluruokiaan, aina valmiina:D Tie sinne oli kuitenkin viimekesäisen peruskorjauksen jälkeen kaventunut niin paljon, että kun juuri ennen heidän risteystään vastaani tuli traktori, jouduin väistämään niin syrjään, että oikea etupyörä lipsahti pois tieltä ja ikävän syvään tienojaan, josta en ilman apuja päässyt matkaa jatkamaan, onneksi ystävällisiä autoilijoita oli liikkeellä, KIITOS heille! Ainakin kymmenet ojassakäyntijäljet oli siinä ihan pienellä matkalla, joten en kyllä ollut ainoa, vaan ei paljon lohduta (ylpeyttä meinaan).

Hyvää loppujoulun aikaa teille kaikille!