Huraa! Voitin viime kerran P*askiksen, aivan ihanaa! Kiitos!

Siispä uutta yritystä, nyt bingoamalla ylärivistä ja tuloksena pari joulukorttia lisää. Lapsille sopiva aihe, tämä hiirineiti väritetty Distress Markereilla ja levitelty vähän säiliökynällä, ihan ei tällä paperilla toiminut, niinkuin olin ajatellut. Leikkasin kuvan arkista ja pyöristin reunat, samoin A6 korttipohjan ja itse suihkien väritellyn pohjapaperin. Kuvan reunoihin sipaisin vähän levittimellä Festive Berriesiä.

Kävin ostamassa uuden kapean nitojan ja väritin pari yksikköä niittejä alkoholimusteella vihreäksi joulukortteja varten. Oli vähän hankala saada niitattua niin, että joulupukin roikutusnauha olisi jäänyt kauniisti;) Koetin värittää valkoisia helmiä vihertäviksi, mutta ei paljon näy. Toivotus ääriviivatarralla.Tässä kuva väritetty puuväreillä ja levitetty siveltimellä, kyllä tämä tuntuu vieläkin omalta tavalta, ensin opittu? Tämän kortin tein ensin ja tuo niittikone oli ihan outo, mutta harjoitellaan. Tähän korttiin käytin valmiiksi vihreitä helmiä.

This mousegirl with her candlebar will wish a joyful christmas to my dear granddoughters year 2013 and the card is suitable to take apart in ABCChristmaschallenge this week, an animal! 

Käväisin viikonloppuna Kouvolassa äidin luona junalla, kun katsastusmiehen mielestä auto (15v. ja 240 000km) kaipaa jo vähän "säätöä". Junalla matka menee nopeasti ja samalla voi vaikka lukea kirjaa, David Baldaccin dekkareita meneillään uudelleen alusta. Nyt olen pojan luona ja jään tänne huomiseksi nuorimman kanssa, hän kun tänään hoidossa oli oksennellut, tosin nyt illalla jo vaikutti aika pirteältä.

Ensi viikonlopun Askartelupirttiä innolla odotellessa toivotan mukavaa talviviikkoa teille kaikille!