Tarvitsin 50-vuotisonnitteluja varten kortin eikä mitenkään tahtonut luonnistaa, mutta tummanruskean korttipohjan reuna-alueille ensin Brilliancen Moonlight White mustetta pohjaa pehmentämään, sitten kiekuroita leimasin samalla musteella. Koska kortti oli menossa Teneriffalle, embossasin taustaksi espanjankielisen tekstin seafoam white-kohojauheella. Samalla jauheella embossasin VersaMarkin avulla myös kullanväriselle paperille onnittelutähden. Vielä laitoin kohottamalla korttiin pyöreän ajatelman ja numerot ääriviivatarroilla sekä sisäpuolelle vähän lisää.

 

Kun aloin korttia kuvata, oli vielä auringonvaloa, mutta kameran akku tyhjä, joten ei auttanut kuin laittaa akku latinkiin ja odottaa. Aurinko siinä hävisi ja minun kädellä kun kuvaa, ilman salamaa on valotusaika sen verran pitkä, ettei kuva ole selvä enkä salaman kanssakaan oikein saa mitä haluan.

Lisäksi blogipohjassa joku mättää, enkä oikein keksi mikä border tai width siellä olisi väärin, koetan korjata joskus kun ehdin, jos osaan;)