Taru-tyttären kanssa tarkistimme varastoja ja yhdessä suunnittelimme kiitoskortteja. Hän oli tilannut Cuttlebugin stanssisetin ja ehdotti sinisen kortin etusivulle hillittyä koristetta. Sain samalla hienon demonstraation siitä, missä järjestyksessä tähän vaaleansininen, tummansininen ja hopeanvärinen muste laitettiin, eipä olisi omasta päästä näillä tarpeilla tällainen tullut.

Olen tehnyt lisää liuskoja, liimaillut niitä Bilteman kaksipuoleisella teipillä ensin hopeapaperin ( jota yllättäen oli molempien kaapissa noin 10 arkkia, jostain halvalla muinoin ostettu ) päälle ja sitten itse korttiin. Lisänä etusivulle hain Askartelupuoti Piiasta hopeanvärisen Kiitos- ääriviivatarran.

1249494775_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Toin tullessani äidille ja sisarelleni jo valmistuneet kortit, tässä kuvausyrityksen tulos äidin parvekkeelta. Sisälle vähän samaan tapaan liimasin tulostetun värssyn hopeakaistaleelle ja sitten korttiin.

Kun muuttosessio täällä loppuu, pitää mennä Jyväskylään edes vähän tyhjentämään kaupunkiasuntoa Tarun perheen väistötiloiksi, mutta askarteluhuonetta ei kuulemma tarvitse tyhjentää, saanpahan pihan toiselta puolelta hiippailla runsaitten askartelutarvikkeitten luo;)