Tällainen vekotin minun luonani piti majaa pari kuukautta, kun elokuun lopussa hätäisesti unenpöpperöissä mökin rappuja laskeuduin eikä spagaati kuulu taitoihini. "Onneksi" nivunen vain revähti, ei murtunut tällä kertaa luita ;) Opinpahan, että kipsi on helppo tapa korjata paikkoja, silloin ei ole tarvinnut kärsiä särkyjä, kun taas tämä vamma vaatii vieläkin särkylääkkeiden käyttöä päivittäin, onneksi "vain" Buranaa ja Panadolia. Kyllä nyt jo hallitsisin rollaattorin käytön vanhanakin, olenhan jo reilu 10 vuotta sitten ensimmäisen rupeaman sen käyttöä harjoitellut, ei siis lisää, kiitos!

Tuo ensimmäinen rollaattorimummi kuvassa on oma äitini, joka vihdoin tuli "uuteen" asuntooni vierailulle, kun halusi karkuun 90-vuotissynttäreitään. Vietimme niitä perheen parissa syöden ja kahvitellen yhdessä, mukavaa oli.Vierailua edeltävä viikko meni siis lääkärillä käydessä ja rollaattorioloon totutellessa, joten korttini oli melko vaatimaton enkä sitä edes muistanut kuvata, ennenkuin myöhemmin äidin luona vieraillessani. Tytär jo muinoin postasi oman korttinsa ja totesi yleisvärityksen olleen kaikissa samansuuntainen, äidin suosikkiväri.

Vaikka nyt jo olen vienyt rollaattorin pois lainasta, on kämmenissä vieläkin känsät jäljellä ja elo vähän tavallistakin hitaampaa. Kortteja olen jonkinverran tehnyt ja lähettänyt, vaikka muutama päivä menikin pahasti ohi, mutta sain onneksi anteeksi. Normaali syksyn sieni- ja puolukkasaalis jäi tänä syksynä saamatta, tuleepahan pakastimeen vähän tilaa.Tämän kortin tein haasteeseen "pilvet", mutta enpä ehtinyt siihen postata, onneksi sentään meni ajoissa perille.Uutta kohokuviointitaskua taas kokeilin tähän korttiin. Sivelin vähän väriä mankeloinnin jälkeen, lisäsin keskelle stanssatun "piparin", vanhan karkkipaperin (niitähän on jemmassa pilvin pimein) ja sitten Timpan stanssilla tehdyn rosetin, johon keskelle vielä napin. Mielestäni muutama kukka sopi vielä korttia koristamaan, leikattu pienimmällä retrokukkaleikkurilla ja viimeiseksi vielä muutama ääriviivatarra.

Viime viikon syysloman jälkeen olen harrastuksissa asettunut kiireiseen aikatauluun, joten huomenna taas kuntosalille etsimään sitä kadonnutta lihaskuntoa.

Hyvää loppuviikkoa!