LeiskaTaru-normal.jpg

Skräppihetkethaaste ja Paperillalehti olivat tehneet yhteishaasteen, johon askarrellaan valmiita materiaaleja hyväksikäyttäen, omiakin sai toki käyttää lisänä!

Olimme sopivasti muutaman paikallisen askartelijan kanssa Palokan Sinellissä eilen askartelemassa porukalla ja otin tuon materiaalipaketin mukaan. Sain neljässä tunnissa ihan kokonaisen leiskan lähes valmiiksi, joitain pieniä koristeita vielä kotona lisäsin ennenkuin pyysin lapsenlasta kuvaamaan kännykällään ja lähettämään kuvan sähköpostiini, kamerani akkulaturi kun on edelleen teillä tietymättömillä :D

Käytin kaksi 6x12 paperia pohjaksi (liimasin valkoisen pohjan päälle), maskin avulla tein tähtiseen puoleen Gessolla kukkia, saamassani kirjan sivussa oli mukava "sydänpuu", jonka lehvästöä värittelin Distressillä (festive berries) punaiseksi ennen pohjaan liimaamista. Kuvan alle sydändoilie, pari tummahkoa paperisuikaletta vaakaan ja niitä hiukan keventämään vaaleaa pitsistä washiteippiä.Ruusuke, muutama paperiruusu ja embossattu tähti koristeiksi.

Otsikon tein varastosta löytyneillä kirjasimilla: Tyttö sinä olet tähti koska sellainen tämä nuorimmaiseni on, varsinkin minusta askartelun alalla. Mielestäni kuva hänestä on oikein onnistunut, nyt tosin jo muutaman vuoden takainen. On mukavaa, kun on "lasten" kanssa yhteisiä harrastuksia, pojan kanssa taannoin kävimme jääkiekko-ottelua katsomassa ja vanhin tulee äitiä tervehtimään Teneriffalle muutaman viikon kuluttua kun taas tämän askartelijatyttären kanssa seuraavaksi suuntaamme Askartelupirttiin Tampereelle.

Sitä odotellessa ehtii vähäksi aikaa paeta tätä Suomen "talvea" toivottavasti vähän lämpimämmälle Teneriffalle.

Hyvää talven jatkoa teille kaikille!