Magnolia-haaste #4 oli selkeä ja kivasti toteutettavissa, tein Taru-tyttärelle jo etuajassa nimpparikortin.

Taustan tein Tim Holzin nuottimaskilla ja Perfect Pearls-suihkeella, ei vain sen kiilto tahdo millään kuvassa näkyä. Tekstin olisin halunnut laittaa nauhan sisään, mutta en nyt mistään niitä valmiiksi leimattuja kuvia löytänyt.

P*skarteluhaasteen #27 luonnos oli aika haastava, minulle lähes liikaa elementtejä yhteen korttiin. Tänään tarjottiin, myös vähän etuajassa, nuorimman lapsenlapsen yksivuotissynttärikahvit ja vein sankarille lahjaksi Hello Kitty- työntökärryt nukelle. Niinpä kortinkin väriksi valikoitui vaaleanpunainen ja yksi papereista on pala lahjapaperia sekä metallikoriste on joulupukin tuoma pieni Hello Kitty, kiinnitetty minihaaraniitillä.

Yläreunan perhoset ovat "jämiä" perhosboordin leikkauksesta, tuntui, että kukkaset olisivat olleet liian raskaita.

TaavaNaisen blogissa olleessa arvonnassa suosi arpa minua, kiitos voitosta, Taava! Arvonnan jälkeen vielä haastettiin meidät tekemään sellainen kortti, minkä oli ilmoittanut itselle hankalimmaksi. Minä vastasin tuohon kysymykseen kortin miehelle ja eilen kävin naapurin 50-vuotispäivillä ja tarvitsin lahjan kupeeseen kortin. Sankari on monin tavoin tekemisissä musiikin kanssa, johtaa kuoroja, säveltää, opettaa jne, joten ostin jo Leimailutaivaasta tätä korttia ajatellen Golden Oldies- leimasimen, mutta siltikään ei ollut helppo homma. Tällainen siitä sitten tuli:

Sisälle tein samanlaisen reunustetun paperin ja sille kirjoitin toivotukset, ovat senverran henkilökohtaiset pitkäaikaiselle naapurille, etten viitsi kuvaa laittaa esille, Heli Laaksoselta löysin runon, jonka kelpuutin.