Jouluaterialla vanhimman tyttären luona Itsenäisyyspäivänä se alkoi. Ovat lähdössä matkoille jouluksi ja niinpä minäkin pääsin nauttimaan joulusta heidän kanssaan etuajassa, tässä alkupaloja, laatikot ja kinkku sekä ihana jälkiruoka myöhemmin, mutta silloin keskityin jo syömiseen.

Muutamat syntymäpäiväonnittelut olen valmistanut ja pari ensimmäistä jo lähettänyt, viimeisen kolmivuotiskortin menen tänään viemään lahjan kanssa etukäteen vietettäville kahvikekkereille, kuulemma muumikakkua tiedossa, halusi sankari eilen puhelimessa ilmoittaa. Siellä isi sitä jo varmaan vääntää. Kuvat kaikki ihan kamalia, kun ei valoa saa tarpeeksi.

Tämän kohta kolmivuotisen suosikkiväri on kuulemma keltainen.

Vielä viikon huipennukseksi pääsin eilen katsomaan pienten tanssijoiden suurta esitystä, viisivuotiaan isosiskon ensimmäinen julkinen esiintyminen muualla kuin päiväkodissa. Kaukaa kuvasin hänen ryhmänsä lumiukkotanssia, neiti on oikeanpuolimmainen vihreähattuinen. Mukava oli seurata nuorten esiintyjien menoa, tuli katsojallekin hyvä mieli. Toivottavasti isin ottamat kuvat ovat edes hiukan selkeämpiä, mutta en kyllä lupaa julkaisuun kysynyt, joten hyvä, etteivät ole tunnistettavissa;)

Seuraavaksi kai pitäisi keskittyä joulukortteihin, nyt alkaa jo olla kiire.

Hyvää 3. adventtia ja touhukasta alkavaa viikoa!