Jo vähän aikaa sitten tein tällaiset kirjanmerkit, asettelu johtuu siitä, että kaikissa on saajan nimi jota en halunnut näkyviin. Toiselle puolelle embossasin pitsileimasimen ja kirkkaan jauheen avulla pitsikuvion ja vähän sitäkin reunoista sävytin. Ovat vielä lähettämättä, mutta nyt minulla on jo paperille kehitettynä ne valokuvatkin, jotka näiden kanssa ajattelin kuoreen laittaa.

Suikaleet ovat jämiä, jotka jäävät, kun leikkaan kortteja A4 arkista, leikkasin pitkän kahtia, pyöristin kulmat, leimasin ja väritin, päällystin kontaktimuovilla, jonka ylimäärät leikkasin saksilla pois, tein reiät ja solmin nauhat. Kiva pieni ja käytännöllinen muistaminen.

Olen taas ollut kiireinen (niinkuin aina) ja touhuillut niitä näitä. Valmistaudun kaupunkiasunnon muuttoon (lähiöstä keskustaan) samalla kun pitäisi malttaa mökkikin jättää talviteloille, mutta täällähän edelleen olen. Tänäaamuna herätessä maa oli valkoinen ja peltikatolta kuului omituisia ääniä, lumi tai lehdet tai oravat??? Täällä minua kuitenkin nukuttaa paljon paremmin kuin kaupungissa, joten lykkään sitä lähtöä. Nyt taitavat loputkin lumet olla vetenä ja saattaisin päästä melko turvallisesti kaupunkiin nastarenkaiden luo. Pitää miettiä:D

Alkoi aurinko juuri paistaa, joten eikun ulkohommiin. Hyvää viikon jatkoa!