Haasteeseen käy tällä kertaa mikä vain, joten laitetaanpa ensin tämä eilen miniälle viemäni synttärikortti. Kokeilin siihen leimasinta, joka "vahingossa" päätyi meille, oli nimittäin ensin tyttären lahjapaketissa uusimman CraftStamper-lehden kanssa, mutta kävi ilmi, että tytär oli jo ehtinyt muutamaa päivää aiemmin hankkia kyseisen lehden ja sain siis hyvää luettavaa joutoajoiksi.

Leimasin kuvan kahdesti valkoiselle kartongille ja värittelin Distress markereilla, toiseen leimasin höyhenen päälle VersaMarkilla uudelleen ja laitoin mustankimaltelevaa kohojauhetta, ei oikein näy, mutta kiinnitin hatun sulkineen pienillä liimatipoilla peruskuvan päälle. Kuvan liimasin rusetin lisäämisen jälkeen GlimmerMisteillä suihkutetulle paperille, jonka kiinnitin vaihteeksi A6 korttipohjaan, oli "oikean" värinen;) Teksti ääriviivatarroilla ja kun tuntui vielä jotain puuttuvan, lisäsin noita pieniä pilkkuja kuvan ympärille, vapaalla kädellä, niinkuin tarkkasilmäiset huomaavat.Saksan Dinkelsbühlissä näin tällaisen kauniin enkelin, oli tehty ohuesta virsikirjan sivusta, emäntäni sen osti itselleen, joten sain tarkastella vähän lähempääkin. En raaskinut ostaa sieltä kirpparilta virsikirjaa, 1€, siis vieläkin kaduttaa!!! Kiertelin täällä antikvariaatteja ja löysin ainoastaan ruotsinkielisen Bibelnin (18€), jota muutaman päivän pähkäilyn jälkeen hirvesin ruveta hajottamaan enkeleitä varten. Hämeenlinnan askartelukaupasta ostin päiksi puuhelmiä ja tein tällaisia enkeleitä sinappien tai kukkien oheen Hyvän Joulun toivottajiksi. Jäi vielä tarpeita muutamaan lisäenkeliin:DKai teillä muillakin parhaiten mielessä pysyvät ne hankinnat, joita ei jostain syystä sitten kuitenkaan tullut tehtyä. Yksi tällainen jo monesti kaduttu juttu on itselleni ollut "teippikone". Kun sitten Fiskarettesin Carita facebookissa kertoi, että oli hankkinut tällaisen Staplesilta Jyväskylästä, sain itsekin sen sitä kautta tilattua ja jo viimeisiin joulukortteihin valmistusavuksi. Joku kumma nuukuus oli iskenyt silloin, kun muut näitä kimpassa tilasivat, tyyliin: "pärjään hyvin Bilteman kaksipuoleisella", mutta onneksi se oli hyllystä lopussa juuri vähän ennen joulua ja sain siis tämän joululahjaksi itselle. Aivan upea ja helppokäyttöinen vekotin, vähän kyllä vieläkin vaatii totuttelua.

Lipeäkala-ateria vatsassa lämmittäen ja tämän vuoden joulukortteja suunnitellen, ettei taas tulisi kiire, kun minun totuttu uudenvuodenpäivän rutiinini niin karmealla (kaupallisella) tavalla on rikottu, Wienin uudenvuodenkonsertin jälkeen ei tullutkaan telkusta suorana mäkihyppyä Keskieuroopan mäkiviikolta =( On se niin väärin, vuosikymmenten traditio ohi!

Enkelin kera teille kaikille toivotan: Hyvää Askarteluntäyteistä Uutta Vuotta 2013!