Toissaviikkoiset varakortit olisivat olleet onnenomiaan tähän haasteeseen, mutta tein kuitenkin ihan uuden ihan tätä silmälläpitäen. Täällä mökkirannalla ei vielä ruskasta ole tietoakaan, mutta huomasin eilen kaupungissa käväistessäni, että upeita vaahteroita oli ilmestynyt tien viereen, se on suosikkini ruskapuista. Virikekuvakin oli aivan upea, kiitos siitä!

Jaa...a, Taru-tytär on kyllä varoitellut ottamasta kuvia suorassa auringonpaisteessa, mutta minäkös kaikkia varoitteluja uskoisin. Näkyy olevan haalistumista havaittavissa väreissä=(

Valkoiseen pohjaan leimasin ensin kahteen kertaan tämän ihanan puun Versa Finen ruskehtavalla tyynyllä välillä mustetta lisäämättä ja embossasin ne kirkkaalla. Sitten levittelin taustan DistressInkeillä Antique Linen ja Dried Marigold ja leimailin reunoille vähän sillä ja tällä Rubber Stamp Tapestryn leimasimella (Suurkiitos, Taru, näiden lainasta!) ja useilla eri laimasintyynyillä kuvioita. Maahan laitoin pudonneita lehtiä, jotka olen suihkuttanut Walnut Stain- ja Perfect Pearl kultavedellä sekä vähän vielä rypistellyt. Onnea- teksti ja kukkiin ja puiden oksille kuparinväristä Sticklesiä.

Pikkuhiljaa nousee edes tatteja, että saa herkutella tattimuhennoksella. Omenapaistosta olen tehnyt jo moneen kertaan, vaikka mustarastaat parhaansa tekevätkin, että ehtisivät ennen minua nokkimaan omenat niin puun alta kuin suoraan puustakin. Tänään nostin loput perunat maasta, kun on ollut taas pitkään kuivaa ja olivat aika siistejä. Röpelöisimmät keitin ruoaksi ja vedin joitakin ihania porkkanoita kattilaan seuraksi. Voiko ihminen paljoa enempää toivoa!