Entinen työkaverini jää kuun vaihteessa eläkkeelle ja pitihän minun hänelle onnea toivotella sekä kertoa, missä ja milloin vanhan työpaikkamme eläkeläiset kokoontuvat iltapäiväkahveille kerran kuussa, samalla siis tämä on kutsu.

Toisen Art Impressions-kortin tein mieheni serkulle nimipäiväksi. Hän on tulossa seurakseni Teneriffalle maaliskuussa yhdeksi viikoksi, siitä teema;)

Äitini kaipaili kyllin suurikokoista kalenteria, josta voisi repäistä joka päivä sivun pois. Näin Maijun blogissa aivan ihanasti koristellun vastaavan tekeleen, mutta eihän omaani voi mitenkään siihen verrata, idea on kuitenkin sieltä lähtöisin. Kiitos, Maiju!

Ja viimeinen kuva on ennakkoa fyö-vierashuoneeni työhuonepäästä. Ihanan ISO Boknäsin työpöytä, vasemmalla hyllykkö papereille lähinnä ja oikealla kirjakaruselli, jonka olen jo lähes täyttänyt askartelutarvikkeilla. Vasemmalla kahdella alimmaisella hyllyllä korttipohjia ja taustapapereita sitten soiroja ja koristeita, kuten kukkia ja puukuvioita. Oikealla kuumailmapuhallin, nappeja metallilaatikostollinen, stansseja ja kohokuviointitaskuja, postimerkkejä ylimpänä leikkurit ja niiden alla pastelli- ja kalligraphysetti. Taustalla yhdessä välikössä harrastekirjoja ja toisessa värssykirjat sekä kukkia ja matkaoppaita ja sieltähän ne espanjankirjatkin joululoman jälkeen löytyivät.

Työpöydän oikeanpuoleisessa laatikostossa ylhäällä värit ja kynät, seuraavaksi kohokuviointijauheet ja pieniä koristeita, mutta alin laatikko vähän aiheutti pettymyksen, luulin, että 12x12 lehtiöt mahtuisivat pystyyn, mutta ei! Vasemmanpuoleisissa alhaalla liimavehkeet, sitten nauhat ja kahdessa ylimmässä leimasimet ja musteet.

Etuosassa näkyy uusi tiffanyvalaisin vaikka ei ole vielä ihan kohdallaan. Vihreä työpöydän valaisin ei vielä ole tullut, tilattu on.

Tässä nyt tällä kertaa kaikki, aika kiitää niin, ettei oikein mitään saa aikaiseksi.

Hurraa!!! Voitin Jyväskylän askartelutapaamisesta lipun Leimailutaivaaseen, joten ensi viikonloppuna suuntaan Helsingin tienoille, ehkä siellä nähdään!