Tupu oli yllättänyt ja osoittanut minulle tällaisen kauniin blogitunnustuksen:

Minun kuuluu osoittaa tämä seitsemälle muulle "kauniille" bloggarille. Montakohan tätä Jyväskylän porukkaa onkaan?

  1. Taru76
  2. Pipaiita/Carita
  3. Nurkkaanajettu Miija
  4. Iloinen mieli
  5. Sarin (nyttemmin muuttanut)
  6. Hilkka Hilun nypyköistä (muualta)
  7. Kaarisillan Tetra (Turusta)

Lisäksi monta muuta ihanaa blogia, joissa lähes päivittäin on "pakko" käydä, teille myös tämä tunnustus kuuluu. Pitää varmaan koettaa rajoittaa vähän kevään tullen ja ulkotöiden alkaessa, kuten taitaa olla esimerkiksi Akileija tehnyt. Suurkiitos Sinulle, Tupu, on aina niin hauska seurata sivujasi ja perheesi tapahtumia!

Eilen en ehtinyt laittaa kuvaa virpojien pusseistä, joita tein, kun sain Taru-tyttäreltä sellofaanipusseja ja tiesin noitia liikuskelevan tienoilla. Ensimmäiset olivat vain niin aikaisin asialla, että pari pussia kuvasta puuttuu, eivätkä "isojen" noitien pussit tähän kuvaan osuneetkaan;)

Muutama jäi odottamaan torstaita, kun ovat koulut, tarhat ja kerhot kiinni täälläpäin ja olen luvannut auttaa lastenhoidossa, saavat seuralaiset viedä viemisiä kotiin;)

Yhden haasteen korttia valmistelin, valitsin väririvin ja väritin leimasimen valmiiksi, vaan kuinkas sitten kävikään: haaste taisikin olla Magnolia eikä sitä tullut mukaan tähän lainkaan:o Muistin tuon ennen kuin kiinnitin kuvaa esivalmisteltuun korttipohjaan, joten teinkin kortin ihan vain muuten.

Vielä huomenna täytyy saada aikaan muutama pääsiäiskortti, saa nähdä, kuinka mummin käy?