Taru-tytär oli jo pitkään puhunut lähtevänsä Intohimona askartelu-tapahtumaan Helsinkiin ja samalla myös vähän shoppailemaan, oli aikeissa mennä junalla. Vasta ihan viime tipassa innostuin hänelle kuskiksi ja seuraksi, piipahtamaan pääkaupunkiin minäkin.

Perjantaina ensin rautatientorille onnistuttiin pääsemään vain muutamien torventöräytysten jälkeen, siis turistinaiset liikenteessä;) Onneksi on tämä kartanlukija nuoruudenpäivistään kovasti kohentanut otettaan. Itse tapahtumapaikka löytyi itseasiassa aika helposti, kunhan viimeinen shoppailukierros keskustassa oli tehty. Jo perjantaina kiersimme kaupunkia ja jotain ostettavaakin löytyi. Oli mielenkiintoinen käsityöläisten torikin ihan hotellin nurkilla.

Tässä sitten nämä iloiset intohimoiset askartelijat. Tytär jo etukäteen sanoi, että nyt pyydetään jotain ottamaan meistä kuva, kun aina vain toinen on kuvissa, vaikka yhdessä reissussa oltaisiin. Taava sitten ystävällisesti sihtaili meidät kameraani. Kiitos, Taava!

Tytär otti muutamia yleiskuvia myyntipöydistä:

Tapahtumapaikka oli mukavan tilava ja kaikki meni muutenkin hienosti. Kiitos järjestäjille!

Oli erityisen mukava taas tavata kaikkia vanhoja tuttuja ja tietysti myös uusia tuttavuuksia löytyi!

Ostosten määrästä kyllä huomaa, että olin lähinnä vain kuskina ja seurana;) Näistäkin tuo Artin leimakuva oli tyttären aiemmin minulle tilaama. Saa nähdä, mitä hankkimatta jättämääni tällä kertaa eniten harmittelen jälkeenpäin;) Mukavaa siis kuitenkin ehdottomasti oli, kiitos Tarulle seurasta!

 Edit: Ostoksia oli vähän enemmänkin, tuo tilava Marimekon olkalaukku piilottaa ne liian hyvin! Maiju demosi niin hienosti Tapestryn leimasinten käyttöä, että oli ihan pakko ostaa, Poinsettia Wreath-setillä olettaisin saavani näköä lisää joulukortteihin. Taavalla taas oli ihania metallikoristeita, joista valitsin ihastuttavat ballerinat. Jossain vielä silmään osui mustan paperin kynä. Nämä tulivat siis esiin tänä aamuna, saa nähdä, vieläkö muuta???

Sää on edelleen ollut ihan outo, viime tiistai-iltana kuvasin taivasta, kun oli niin kumman värinen.

Tuo jälkimmäinen kuva mielestäni ennakoi sadetta, tosin ihan täällä sitä ei paljon tullut, mutta kuvan suunta on jotakuinkin sinne, missä pojan perhe asuu ja he olivat seuraavan päivän myräkän jälkeen puolitoista vuorokautta ilman sähköä. Poika äsken varoitteli Messengerissä, että taas on myrsky lähestymässä, toivottavasti ei aiheuta kovasti vahinkoa.

Tämän päivän maisema on ollut tosi harmaa, vaikka mielestäni melko "kirkas" ilma onkin ollut, mutta äsken jo pikku ripaus kuului tulevan, ehkä se puhdisti pahimmat pienhiukkaset ilmasta.

Hyvää alkavaa viikkoa teille kaikille!