HPIM0263-normal.jpg

Paperilohikäärme täyttää puoli vuotta ja järjestää sen kunniaksi juhlahaasteen, joten yritetäänpä mukaan. Bingosta voisin poimia Itsetehty koriste - vapaa - sabluuna rivin, jos sivun koristeista joku täyttää ehdon "itsetehty", alareunan kukkapaperin liimaus ryttyyn ja hohde, vasemman laidan reikänauha kohopastan kanssa tai ITSEstanssatut perhonen tai kellotaulu ;)

San Sebastianin keskustassa keskellä siistiä puistoa on tällainen Kreivin Torni, jonka opas kertoi olevan ainoa rakennus koko kaupungissa, joka on ollut olemassa jo silloin, kun Kolumbuksen väitettiin pysähtyneen Gomeran saarella lähtiessään purjehtimaan länteen. Lähettyvillä on myös Casa del Colon, mutta se siis oppaan mukaan epäaito.

Olen edellisen kerran käynyt Gomeralla päiväretkellä reilu 25 vuotta sitten, joten oli aika verestää muistoja ja päivittää tietoja saaresta. Mukanani oli ystävä, joka ei ollut koko saarella aiemmin käynyt lainkaan, siis hänelle aivan uutta kaikki.

Koristeista vielä: Ihanan, "minunvärisen" tissuepaperin (?) ostin alennusmyynnistä jostain, revin siitä sopivan reunan ja rypistelin, ennenkuin kiinnitin Elinan Kesäpirtillä antaman vihjeen tapaan vihertävällä Glimmer Glazella, jota siis sivelin myös päälle melko runsaasti. Halusin pystyyn vähän rouheamman elementin, joten pohjalla olevan kohopastan (Gesso oli LIIAN hyvässä tallessa taas kerran) päälle kiinnitin samaisella pastalla pätkän Kesäpirtiltä hommattua reikänauhaa. Ison osan pohjasta suihkuttelin mistillä StencilGirlProductsin oksasabluunan läpi, vasempaan laitaan oksat ja sitten käänsin oikeaan laitaan leimaten pohjan.

HPIM0267-normal.jpg

Omasta mielestäni sain hetken tunnelman tähän vangittua aika hyvin.

Onnea ja pitkää ikää Paperilohikäärmeelle!